Linslusen

Hackspetten trummar

till nötskrikans serenad 

Det är morgon 


Det var otroligt skönt att sova ut imorse. Resten av dagen blev spännande. Fick ett mail från kommunikatören på stiftet på förmiddagen. Hon ville prata ikonmålning och det hann vi med före hantverksgruppen på eftermiddagen. Det kommer förmodligen något i nästa nr av stiftstidningen om det. Länstidningen (LT) har kommit ut med sin första krönika och första artikel om LT-klappen och Julkassen.

(null)
Ur LT idag

På hantverksgruppen fick vi besök av Röda Korset som öppnar en filial i samma hus som Hovsjö kyrka. Vi hoppas kunna samverka och hon kikade på våra lokaler och pratade lite med hantverksgänget, jag hängde med henne till deras lokaler och tittade. De öppnar i december.

En reporter från LT kom upp och tog lite bilder på vårt luffarslöjdspysslande och det kommer nog kanske bild på oss i LT framöver.

(null)
Detta är dock mina bilder som jag publicerade på församlingens Facebooksida

Jag har oxå tittat igenom vårt vinterprogram inför en intervju på fredag… och vad hittade jag för bild då?

(null)
Vanten har jag inte gjort, men det är min arm med diakonemblemet 😄 Svenska Kyrkans bildbyrå "Ikon" var hos oss på handarbetsgruppen i Huddinge och fotade för ett par år sen. Dessa bilder används nu av Södertälje 😇

Ikväll har jag fortsatt fixa inför ABFs 100-årsfirande som jag inte kan vara med på, men några av kursarna kommer representera vår knyppelgrupp.

Det händer grejer och det är roligt att få vara en del av allt detta 💝 Ibland klumpar saker ihop sig och det är lite lustigt att titta tillbaka på i onsdags då allt skit bara vällde över mig 💩 Idag har det handlat om media och att synas utåt 👀 Jag hoppas att jag kommer att lyckas representera min församling och knypplingen på ett positivt sätt ❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0