Mer snö

… och mer lär det bli enligt prognoserna ❄️ Men imorse snöade det inte när jag masade mig upp halv sju och duschade 🕡 Kröp ner igen en kvart och fick upp värmen. Tog fram våra egna hallon från frysen och blandade i gröten 🥣  Så somrigt och så gott 😋

Hallonkärnorna

fastnar i tänderna

Känsla av sommar

 

(null)

Arbetsdagen har bestått i högmässa, hembesök och musikandakt. På högmässan i Hovsjö var vi fyra anställda, en kyrkvärd, två vuxna besökare och ett barn. Inget att förvånas över i snöovädret. Jag hade inte heller åkt ut i ovädret om jag inte hade jobbat. Det snöade iof inte på morgonen men det var inte plogat nånstans, halt och moddigt. Innan jag åkte vidare till hembesöket var snöandet igång och det fortsatte tills efter jag kommit hem.

(null)

Till Tvetas musikgudstjänst kom inga besökare alls, men vi fyra anställda som var där höll andakten ändå med två önskepsalmer. Det blev en fin stund.

Maken ville ha potatisplättar till middag så jag köpte fläsk på vägen hem. Han gjorde potatismos igår och det blir alltid för mycket 😁 Köpte ett gott brioche-bröd oxå så jag kunde göra vitlöksbröd av vitlökssmöret från förra helgen. Resterna behöver gå åt nu.

Har suttit och halvsovit vid Tvn en stund. Ska kanske göra nåt vettigare åt detta outsinliga sömnbehov 💤💤💤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0