Snöblandat

Det var lika skönt att vakna imorse som det var att sova i husbilen. Pannorna har suckat, tågen har swishat förbi och ett snöblandat regn har smattrat mot taket. Underbart sövande ❤️ Men i drömmen var jag i mitt barndoms Norsborg. Jag hade promenerat hundarna och Rambo hade slitit sig och försvunnit. Det var mörkt ute och tillslut avbröt jag letandet och gick och la mig i huset vi bodde i då. Jag vaknade på riktigt när jag i drömmen vaknat och låg och pratade med maken om hur tomt det var utan Rambo och hur vi skulle leta efter honom. 

(null)

Det var jätteskönt att kunna kalla på honom och han kom (!) och kröp in under täcket. Maken hade redan börjat jobba och försvunnit in i panncentralen, så jag och hundarna låg ensamma kvar och lyssnade till regnsmattret mot taket. När det slutat smattra gick vi promenad innan jag gick in till maken och åt frukost i personalrummet.

Isande vind

biter i näsan,

nyper i kind


Åkte hem via veterinären och köpte hundmat, nåt gott till fisk- och husvakten samt  hämtade ut astmasprayen. Köpte på mig värktabletter och nässpray oxå. Det är mer än åtta år sen jag behövde astmamedicin (så länge har vi alltså bott här) och det var en fröjd att inhalera. Jag tror rethostan gett med sig nu!

Jobbade administrativt jämte att tvättmaskinen snurrade och annat fixades. Kl 14 hade jag en intervju med Bonniers, tydligen något församlingen betalat för. Känner mig lika hedrad för förtroendet som orolig för att inte leva upp till detsamma. Pratade med både jobbet och min förening om olika saker .

Supertrött! Fantastiska maken tar kvällens måsten 💤  (null)Nattens ro


(null)

Ur LT idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0