Torsdag i Hovsjö

Bjuder på en haiku från hemvägen igår:

I strålkastarljus

Sprang haren över vägen

…sen kom älgen


Vaknade före väckarklockan vilket jag tolkar som ännu ett steg i tillfrisknandet från förkylningen. Gick upp och duschade och kröp ner en stund till i sängvärmen, tog det lugnt och gick igenom mailen… Sen blev det brått, kom prick på slaget till mötet i Hovsjö.

(null)
Före och efter hon som smyckar dörren gått förbi 

Sen blev det mycket ringande och mailande kring grejer som inte riktigt funkade kring anmälningarna till LT-klappen men vi hoppas vi fått en lösning på det nu tack vare bra kollegor i och utanför min församling. Sen en fin gudstjänst och kyrkkaffe.

(null)
Väldigt vackra altarblommor idag 

Satt kvar och jobbade en stund innan jag åkte och hämtade hundar och fortsatte till makens jobb. Här fick min bil vinterpuppor och en makeover medan jag gick promenad med hundarna.

(null)

Vi tog makens bil upp till Järna centrum och åt middag.

(null)
(null)
Var inte sugen på pizza egentligen, men den hette ju Rambo, som vår minsta hund 🍕

När vi kom ut yrde den första snön. En bra kväll att få på vinterdäcken med andra ord.

(null)

Nu ligger jag och hundarna och jäser i husbilen medan maken vaxar min pärla 🚙 Kom att tänka på en konfident jag känt länge som brukar avsluta våra samtal med "Älsk till dig" ❤️ Så känner jag till min make just nu. Älsk till honom som fixar med min bil medan jag ligger varm och mätt i vårt andra hem.

Förmodar att vi går kvällspromenaden tillsammans om en stund. Tänker att det är tur att han har extrajackor på jobbet för jag kom hit i lågskor och kofta. Jag har "vägrat vinter" en dag för länge, för idag har jag frusit 🥶





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0