Blåljus

Förberedde hantverksgruppen hemma och åkte lite senare till Hovsjö imorse. Konstaterade att gröngölingen återigen fanns invid gärdet så den måste gjort sig ett revir där. Kul att ännu en ny fågel gör sig hemmastadd i närområdet. De sladdade våra grusvägar i området och jag hade sån tur att bommen var öppen så jag tog den vägen till 55:an. Det är den ursprungligaste vägen till Oxtorp. 

(null)
Vackert så det gör nästan ont

Hamnade mitt bland ett större antal polisbilar och pikéer när jag kom till Hovsjö. Först trodde jag att det varit en ny skjutning men förmodligen hade polisen bevakning på en begravning i kaldeiska kyrkan ett par hundra meter från Hovsjö kyrka. Troligen något av offren från förra veckans skjutningar, varför skulle polisen annars ockupera hela Hovsjö? För den som inte känner till Södertälje ligger Hovsjö och Saltskog nästgårds och Ronna ett par km bort. Polisen har gått ut med att det är Ronna- och Saltskogsfalangerna som gör upp i detta blodiga gängkrig. 

Ändå känner jag en strimma av hopp. Jag vet minst två kvinnor som sätter blommor på kristuskorset när de går förbi. Den handlingen betyder väldigt mycket för mig, och säkert för flera. Gud är större ✨ 

(null)
Lite vissna blommor när jag kom 🥀 

(null)
När jag flyttat bilen efter 2 timmar (vi har tvåtimmarsparkering i Hovsjö) var blommorna bytta. 

(null)
Flera tände ljus idag

Jag var "ensam" på hantverksgruppen idag, men det gick bra. Samtalet jag hade bokat in efteråt drog ut på tiden men det var ok, maken hämtade hundarna idag…

(null)
Jag hatar att jag tittar mig över axeln och scannar av parkeringen när jag går ut från kyrkan. Jag är inte ett dugg rädd, men om man säger att man inte blir påverkad tror jag man far med osanning.

… och hade lagat middag när jag kom hem strax före åtta.

Nu är disken diskad och hundarna har gjort sitt under en stjärnklar djupblå himmel ✨

🍁 Amen ✨


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0