Ändrade planer

Det blev en intensiv, men bra dag igår. Jag var inte alls så trött när jag körde hem som jag förväntat mig efter nästan 14 timmar på jobbet. Nu har vi haft en lyckad fest för våra frivilliga och LT-klappen är i startgroparna.

Både maken och jag har varit lediga idag! Vi skulle ha åkt upp till sonen och hjälp till med en garderob. Jag skulle dessutom käka lunch med en kompis, men hon fick förhinder och vi fick avboka sonen då vi var tvungna att göra något åt varmvattenberedaren. Maken ringde igårkväll och berättade att varmvattenberedaren gått sönder. Han trodde först att jag glömt dra åt duschkranen, men se det hade jag inte, det var varmvattenberedaren som stod och droppade på det nykaklade golvet!

Så efter frukost åkte vi till Eskilstuna och köpte en ny varmvattenberedare samt aluminiumförpackningar. Jag fick en kasse äpplen till av en arbetskamrat i veckan men hade inget att frysa äppelmosen i. Vi passade på att testa Jureskogs. Gillar deras filosofi och gott var det.

(null)

Vi körde förbi Strängnäs och köpte ägg, bockade till mina glasögon och hämtade ut min medicin på apoteket. Det gick ändå hyfsat fort att få licensen förnyad. 

Hemma började maken med varmvattenberedaren medan jag gick ut med hundar och började skala äpplen 🍎🍏 Dock orkade jag inte ta hela kassen, men ca 3/4. Lade in bilder jag fått till en artikel och skickade kallelse till styrelsen, sen lagade jag Wallenbergare.

Märker att jag skriver lite förvirrat. Är nog tröttare/mer avspänd än jag tror 😉 Nu ska vi gå ut och bada tunna och göra en tidig kväll 🥰





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0