Dag 219

Tänkte utesluta mjöl igen. Märker ganska direkt att det ger resultat på svullnad och värk. Idag har det visserligen varit tungandat efter att nattens galna regn mött augustidagens värme och skapat något som påminner om ångbastufukt. Jag känner mig som en svamp som sugit åt mig maxvätska. Och jag fattar inte varför jag gör det. Äter mjölmat alltså. Om och om igen får jag beviset att jag inte tål det, men jag vill lixom inte krångla till det. Idioti är vad det är! Det är inte ett dugg krångligt att utesluta mjöl! Jag känner av astman, har ont i lederna, psoriasisen har slagit ut på hälarna, handflator och i hårbotten plus att jag är så svullen i kroppen (utöver fetman alltså). Jag har svalt och svalt och svalt gråten så många gånger denna semester när kroppen inte velat funka. Svårt att gå iland, minsta motlut orsakar andfåddhet plus värk, obehag och svullnad. Nästa semesteretapp får jag skärpa mig! Jag måste börja ta hand om mig på riktigt. 

Dagen har, trots den jobbiga luftfuktigheten, varit jättetrevlig. Nästäldsta dottern kom på besök med sina två yngsta barn och hundarna. Vi fick tid att prata och barnen roade sig själva.

(null)

(null)

(null)

(null)
Chip är som Rambo, ska sitta högt uppe på människorna

(null)

Vi åt sen lunch innan vi bytte bil och de åkte hem. Dottern ska låna min bil ett par veckor 🚙💨

Kvällen har jag ägnat åt stickorna. Mössan blev klar. Nån halsduk blir det inte för garnet räcker inte. Lite konstigt är det för de brukar ta i med lite extra garn i mönstren 🧶 Nåväl, det blir mer tid för sjöjungfrustjärtar istället 🧜🏼‍♀️ 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0