Ge liv đŸ©ž

Ibland nĂ€r jag berĂ€ttar att jag lĂ€mnar blod fĂ„r jag höra att "det skulle jag ocksĂ„ vilja göra men
" Men jag tĂ€nker att vi kan alla göra olika saker. Jag kan inte tex inte trixa med siffror, springa Blodomloppet, meka med bilar och har svĂ„rt att klippa grĂ€smattan och skotta snö, men jag kan olika sorters handarbete och jag kan ge blod. Ibland vill jag, i all den ofullkomlighet JAG kĂ€nner, bara kontra med att "lĂ„t mig bara Ă„ka ivĂ€g och lĂ€mna min halva liter 0-". Jag vet hur viktig den blodgruppen Ă€r och VARFÖR mĂ„ste jag ta emot nĂ„n annans samvete? Det Ă€r sĂ„ otroligt mycket som jag inte kan. LĂ„t oss bara vara ödmjuka inför varandra â€ïžđŸ™â€ïž Vi Ă€r bra tillsammans!

Blodet rinner

ur min arm, ner i pÄsen

Ger nĂ„n annan liv đŸ©ž


(null)


Jag Ă„kte inte heller lottlös frĂ„n blodgivningen. Eftersom jag Ă„ker en bit fĂ„r jag ta 4ïžâƒŁ presenter. Ibland gör jag det, ibland inte, men idag fick sponsorerna sponsra mig pĂ„ tvĂ„ par stödstrumpor! Jag tror det blir bra för mina j-a ben. Sen tog jag deon jag gillar plus kökstvĂ„len som hĂ„ller vad den lovar đŸ€ž


(null)
Det fanns inga svarta stödstrumpor
 men vem kan motstĂ„  đŸ‘ och 🩜 

Resten av dagen Ă€gnades Ă„t arbete. Flera olika telefonsamtal, besked, vĂ„rplanering i vuxenarbetet och presentkortslistkontroll.

Maken blev sen pga olycka i HĂ€rad men han fick ris-fritas och köttbullar nĂ€r han kom hem ❄ 

Tv och ett varv pĂ„ temperaturfilten. Nu Ă€r 1 november virkad đŸ§¶ 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0