1 februari

En mörkbrun skugga

i gläntan mellan träden

Älgkons långa kliv


Läkarbesöket imorse gick bra. EKG var jättebra, läkaren jättebra, hon skickade remiss för röntgen av kranskärlen, blodstatus + lever och järnserum. Läkaren trodde att symptomen var stress och vill att jag kontaktar det nyinrättade psykteamet för att få prata med psykolog/psykoterapeut för att få reda i stressorerna. "Min" läkare har slutat så jag stannar nog kvar och ser hur det blir för det verkar ha blivit flera förändringar på VC. Och det är lite spännande med kroppen. Kroppen har varit synnerligen orolig även om jaget inte varit det i nån större utsträckning. Medan jaget är rätt coolt rusar hjärtat och bröstet trycker. Kroppen har lugnat sig under dagen medan jaget börjar fundera kring flykt och överlevnadsstrategier 💭 Jaget vägrar erkänna krämpor medan kroppen signalerar… 🎺🥁 Jag tänker ändå fortsätta på inslagen bana kring kost, men än mer försöka få in glädjen i vardagen, som att ta lunch med kollegor och vänner, ta hundpromenader på nya ställen, läsa en bok istället för att konstant tänka på att hinna och hur jag ska spara tid.

(null)

(null)
Nä se de snöar 🌨️ 

(null)
och värdetransporten har varit här 🚛

Efter VC gick jag en vovvenad i snöfallet, sen lämnade jag hundarna på dagis och åkte till jobbet. Satt i Hovsjö idag och köpte lunch på thaien i Saltskog. Köpte faktiskt två lådor vilket räcker till fyra måltider. Lunch och middag idag till att börja med för maken blev kvar på jobbet.

(null)

Och av samma skäl gick jag vovvenaden i Geneta när jag hämtade hundarna. Jag är lite trött på att gå samma vägar här hemma. Snart är det ljust på eftermiddagarna och då kan man stanna i Nykvarn, Mariefred/Läggesta och Åker och promenera, tänker jag. Tänk att ta med sig en thailåda, hundmat och äta sin middag bland backsipporna på Åsa gravfält framåt april 😍 Nu ska här skämmas bort!

Men just nu ska den här kroppen få sin dygnsvila.

💖 Sov gott 🥱



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0