Årsmöte

Gick upp kvart över sex och gjorde mig iordning. Kvart i nio lämnade jag hundar hos svärmor, stannade till vid Ica kvarnen och köpte kaffe, the, mjölk och socker, tankade och svängde in i garaget i Skärholmen tjugo över.

(null)

(null)
Snödroppar i rabatten utanför kyrkan

Jag hade inte fått tag på frivilliga till kaffekokandet men hade bett några i styrelsen rycka in. Jag kämpade med termosar och udda lock och fick maskinerna att funka medan de andra plockade och dukade fram. Medlemmarnas köp/sälj rullade på fint medan jag sprang mellan kaffebryggaren och dörren. 35 medlemmar dök upp. Tyvärr är det få som hoppar på föreningsarbete, det är samma personer som ställer upp varje år, men efter lite tjat fick vi två justeringspersoner till årsmötesprotokollet och en ny person i styrelsen. Jag blev omvald till ordförande i en femte period, vi fick en ny ersättare och valde en ny kassör inom styrelsen då vår förra avgick efter åtta år. Hoppas att vi fortsätter hålla kontakten, vi har haft så mycket med varandra att göra.

(null)

Hämtade hundarna igen strax efter tre. Så trött, huvudvärk och ont i ryggen. Åkte förbi McDonalds för en shake men tog en hamburgare oxå 🍔 Åt smörgåstårtan på årsmötet alldeles för fort så jag ville absolut inte ha den överblivna biten jag tagit med mig till middag. Den spar jag till imorgon.

(null)

Har bara legat i fåtöljen sen jag kom hem och det gör jag rätt i. Huvudvärken är borta liksom ryggsmärtorna. Hundarna är kvällsrastade och sover som stockar 🪵 Vi får se om jag orkar se klart Morden i Midsomer 🔪🩸




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0