3 juli

Gick upp vid åtta i hast. Hade anmält mig från sängen till Joint Academy och hade tio minuter på mig att klä mig och borsta håret innan Hussein skulle ringa ett videosamtal. Han ringde dock "som vanligt" efter bara fem minuter och frågade om han kunde ringa efter en timme, vilket jag tacksamt tackade ja till. Nu hann jag morgonsysslorna och han ringde "som vanligt" när jag var ute med hundarna. 

(null)
Vem é du? 🐌 

När jag kom in gjorde jag testet och imorgon börjar övningarna. Jag har gått igenom detta tidigare och ser fram emot att fräscha upp mitt "övningsbibliotek".

(null)

Ringde en f.d arbetskamrat jag inte haft kontakt med på 10 år. Hon letade knyppeltråd till sin ärvda östgötska folkdräkt. Jättekul att prata med henne igen. Fart och fläkt! Vi ska försöka ses.

(null)
Friskvårdstimme i augusti 2013

(null)

(null)
Fyra utslagna doftande porslinsblommor  🤩

Gick en kort sväng med hundarna, sen körde jag dem till dagis och fortsatte till mamma. Vi åkte till pappa. Han var ännu lite bättre idag och får kanske komma hem till helgen.

(null)

När vi åkte därifrån åt mamma och jag på Gullans grill bredvid sjukhuset. Ofräscht och båda fick vi magknip. Dit går vi inte igen.

Kom hem en stund efter åtta och gick ut med hundarna. 

(null)
Så härligt att se dem igen efter torkan 🐌

Jobbade en stund med föreningstidningen. Ska bli gott att få sova nu om bara rådjuret nånstans utanför kan sluta skälla nångång!

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0