Därvarande

(null)

Som jag redan antytt har jag funderat över begreppen här- och närvarande. Och som jag högljutt råmat om är att det varit lite för mycket på sistone. Jag här snäst och fräst, jagat en postbil genom en rondell, skällt på medtrafikanter, bett om ursäkt för min blotta existens, släppt ut irritation på fel ställen och betett mig allmänt dumt. Kan mycket väl vara därför jag blivit så jättesjuk i influensan, vilket jag nu, när jag långsamt återvänder, känner tacksamhet över. Snor och slem till trots funkar hjärnan och kroppen går ner i varv. Tack Gud för din oändliga vishet 🙏 Trist att Du måste ta till knytnävarna för att jag ska fatta 👊

Det var ändå skönt att jobba igår. Jag kunde ju göra det i fåtöljen. Jag var oxå väldigt glad åt att slippa sätta mig i bilen och åka till VC, att de kunde sjukskriva mig per telefon. Att få rensa almanackan, prata med chefen och några kollegor gör att jag helt slipper vara därvarande denna vecka och kan släppa jobbet helt. Imorse gick jag in på mailen och såg att mina fina kollegor styr upp det som behöver styras upp. På måndag jobbar jag hemifrån och då kommer jag organisera upp almanackan och jobbet igen, vetskapen om det skapar lugn i veckan som är. Jag slipper vara därvarande.

(null)

(null)

(null)

Sov illa inatt och har inte gjort många knop idag. Låg ute i solstolen en timme på em, under tak invirade i en filt, och tittade på det snöblandade regnet. Otroligt skönt för mina lungor. Höll nästan på att somna.

(null)

(null)

(null)

Har läst lite om fjärilar 🦋 Hade ingen aning om att det fanns 123 dagfjärilar plus en del nattfjärilar som flyger på dagen. Dagfjärilar delas in i sex familjer. Prakt- och vitfjärilar hade jag hör talas om, men Riddarfjärilar (till vilken Makaon- och Apollojäriken tillhör), Tjockhuvuden, Metallmärken och Juvelvingar har jag inte hört talas om. Inte visste jag heller att en del fjärilar övervintrar som fullt vuxna. Citronfjärilen (som tillhör Vitfjärilsfamiljen) övervintrar som adult och den ser vi ju tidigt om våren.

(null)
Övervintrare på lingonris, förmodligen mitt i parningen 🦋 3 mars 2021, Roslagen

Men det viktigaste idag var att ringa Luna som fyller fem år. Jag swishade en slant så hon kan gå och shoppa sen, för idag skulle de gå ut och äta på restaurang!

(null)
Här är Luna bara hälften så gammal, men jag gillar bilden. Hon hade precis fått sin födelsetavla ✋

Sitter i valet och kvalet. En 5:as chans på norrsken efter midnatt och jag är dödstrött! Frågan är om jag ska låta kvällspromenadens stjärnbilder få räcka ⭐️

(null)

(null)
Jag äääälskar verkligen min nya mobilkamera 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0