Nuvarande

Dagen trist och grå

Gårdagen badade

… i solsken 


(null)En av våra besökare som vi inte sett på länge dök upp under mataren imorse 🐿️ 

Idag gick jag upp "tidigt". Låg i exakt samma ställning som jag somnat i så jag tror inte att jag rört mig öht inatt. Klockan nio satt jag hos psykologen och pratade igenom modulerna i stresshantering jag gjort plus att hon ritade på whiteboarden om stressorer och olika sätt att hantera situationer som kan uppstå utifrån det jag berättat. Jomen inget nytt, men jag fick lust att rita upp ett nytt veckoschema, där både telefontid, hämtakaffe-tid och tid för det oförutsedda är inbokat. Det blev ett bra samtal, kort och gott.

(null)

Jag satt kvar i bilen utanför VC en stund och funderade, sen körde jag upp till Spelpoolen och postade två brev som legat i väskan i två veckor, därefter satte jag kurs på McDonalds i Solberga, mest för att det var så skönt att köra bil. Jag har alltid älskat att köra bil 🚙 Jag tog en specialburgare och en frappe medan jag ringde äldsta dottern som fyller år idag.

(null)
39 år sen… 😱🥰 Grattis hjärtat ❣️

När jag sen skulle köra hem tog jag fel avfart i rondellen och satte kurs på Stockholm 😅 Pinsamt 🫣 Svängde av i Åker och tänkte se, när jag ändå var i Åker utan anledning, om jag kunde hitta runstenen mellan Skämby gravfält och Åkers kyrka, men det gjorde jag inte. Vi var på Skämbygravfältet i april förra året och då läste jag efteråt att man skulle se runstenen om man tittade mot kyrkan. Nu var jag inte i skick att gå ut och leta, men jag kände att jag fick en lagom uppiggande dos historia av att sitta i bilen och glo på Åkers kyrka (1100-tal med vackra detaljer) en liten stund. Sen åkte jag hem, gick ut med hundarna och la mig i fåtöljen ett par timmar. Ingen stickning, ingen tv, bara tystnad.

(null)

Gick ut med hundarna igen och ringde yngsta medan jag väntade på maken. När han kom hem fixade jag middag och han badtunnan. Ett par timmar till i fåtöljen och nu är det dax att få njuta ett varmt bad💦 Hoppas driva hostan på flykten… 

(null)
Blev så glad igårkväll. Det låg ett vykort från en god vän i brevlådan 🦋 Dubbel omtanke 💚



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0