Trött på snön

Trött öht 🥱 Började dagen med att kolla mail och sociala medier vilket var lagom uppmuntrande…

(null)

Bestämde mig för att gå upp halv åtta 🕢 Har  börjat vända på dygnet nu när jag inte längre sover 10-12 timmar om dygnet = tillfrisknandetecken. Redan vid tiotiden åkte jag in till stan och hämtade ut ett paket på en avi jag hämtade i brevlådan igårkväll. Jag hade inte beställt nåt så jag var nyfiken. Det var en klimatsmart kokbok från Naturskyddsföreningen. Sen började jag veta av dagens lista.

(null)

I förrgår fick jag ett brev från läkaren som ville ta kompletterande prover, nu är tid bokat för det. Ringde kranskärlsmottagningen och de hade inte fått nån remiss. Kollade 1177 och den skulle ha skickats 1 februari så jag ringde VC och de behövde kolla upp det i sin tur. De ringde upp efter en stund och beklagade att den inhyrda läkaren inte visste att remisser till Mälarsjukhuset behövde gå via post så de skulle skicka den nu. 2 månader senare 🙄

(null)
Det blev en liten påse som ska återlämnas till apoteket 

Makens arbetskamrater hade tackat så hemskt mycket för det goda bananbrödet så jag bakade ett nytt, sen kollade jag handledarkurser för övningskörning.

(null)
Mys, tycker Rambo 

(null)
Hatar is 😡 men is i den här formen är ok 👌 

Maken ringde att han var sen så vi möttes i dörren. Jag känner att jag behöver komma igång lite och bli social igen så jag åkte iväg på naturskyddsföreningens årsmöte, vilket blev kort och koncist med efterföljande föreläsning om fjärilar.

(null)

Var hemma igen strax efter 21.00 och tog sistanaden.

(null)
Mars lyser klart ikväll 🌟 

(null)

Det var den onsdan. Det har snöat massor idag ❄️ Hoppas vi slipper mer imorgon!

❄️ Godnatt världen 🌟




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0