En död fisk

Sov illa inatt. Ont i magen och mardrömmar. För mycket gotta igår kan jag tro. 

På jobbet föll blicken på halssmycket jag köpte i Mariehamn i somras. Ett av mina barnbarn har frågat mig varför jag har en död fisk runt halsen 😅 Jag har inget bra svar på den frågan, men jag älskar den 🫶

(null)
Det hänger lite smått och gott där, runt halsen. Segelbåten köpte jag 2015 och den döda fisken i somras, båda i Mariehamn. Ängeln fick jag av en konfident när jag slutade i Södertälje. 

En död fisk fick även symbolisera Döda Havet i Bibeläventyret som halva personalstyrkan fick ta del av under förmiddagen.

(null)

Det var riktigt roligt att få insikt i detta pedagogiska program för fjärdeklassare. Jag har bara hört ordet "Bibeläventyret", nu vet jag mer vad det handlar om.

(null)
Bibeln betyder "bibliotek" och innehåller 66 böcker, 77 med Apokryferna 

Efter Bibeläventyret hade chefen och jag samtal kring jul och efter lunch gick jag med en kollega till "lilla Loppan" - en loppis som kommunen håller i med olika brukare och där pengarna oavkortat går till svenska kyrkans biståndsorgan ACT. Fantastiskt arbete!

(null)
De hade en nyfiken liten ekorre i trädet utanför fönstret som brukade kika in på dem när de arbetade  🐿️ 

Klockan 14-15 utvärderade vi Allhelgonahelgen och sen höll jag på med administration kring julpengar fram till 17.00. Hämtade hundarna och åkte hem. 

(null)
Ikväll var vattentornet knallblått

Klockan sju åt vi Wallenbergare med rött ris och svampsås på årets trattkantareller och två år gammal svart trumpetsvamp. Härligt att det finns varsin matlåda åt både mig och maken till lunch imorgon 😋

Maken tog sistanaden 🥱




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0