Prio

Drömde konstigt inatt igen. Skulle fika med en väninna på en hotellrestaurang. Men jag skulle hämta nåt på rummet jag hyrt så jag kokade upp vatten där till theet. Men hon ville ha kaffe och det blev fel och kaffepulvret var slut och då skulle jag bädda och hittade inte thekannan och då ville hon ha the istället och började prata med en man eftersom jag aldrig kom och satte mig. Jag bara for runt och gjorde allt som jag inte skulle och hur jag än betedde mig med thekannor och kaffetermosar kunde jag bara hälla upp hett vatten… Tillslut stod jag där med mina smutskläder inrullade i hotellets sängkläder och försökte få tag på en thekanna på en loppis bredvid hotellreceptionen. Vaknade helt slut, trots att maken skickade mig i säng vid nio för jag snarkade högljutt i fåtöljen.

(null)

Som sagt, jag är inte alls förtjust i denna årstid. Det känns inte som jag vaknar öht när det bara är grått grått grått. I år har vi inte någon solsemester-resa inplanerad heller. Nåväl, vi tar oss igenom detta oxå! Sök ljuspunkter 🕯️ 

(null)
Skit skit skit, hästskit!

(null)
Han verkade skadad… satt så stilla under fågelmataren. Men när jag skakade ner lite gotta åt han med god aptit.

Jobbet har rullat på rätt fort. Mötte upp en kollega i Nykvarnskyrkan på morgonen och följde med henne på andakt på äldreboende. 

(null)

(null)Förkylningstider… munskydd på besökare 

(null)

Efter andakten fikade vi och avslutade med sångstund. Alla församlingar jobbar på olika sätt.

Jobbade lite administrativt, lunch, admin, födelsedagsfestavstämning och sorgegrupp. Vi börjar med fika, går igenom dagens tema och avslutar med läsning ur "Pärlor för livet".

(null)

(null)Blålilaturkos ikväll 

Efter avslutad arbetsdag köpte jag middag på McDonalds och fortsatte på fjärilskurs 🦋 

(null)
(null)

Trött. Sov gott 🥱


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0