Regnbågsnyckeln

Det har varit en lång och spännande dag som började med att två älgar stod och tittade på oss på morgonpromenaden 🫎 🫎  En tjur och en ko. Trodde först att det var hästarna, men kom på att de står inne nu plus att dessa "hästar" var utanför hagen 😅 Mäktig syn var det iallafall. 

(null)

Åkte förbi Herrgården och hämtade noter, pratade med Änglagotts personal som tar hand om diakonimottagningen på fredag och min kollega som blir fortsatt hemma ett tag. Råddade i lite praktiska saker innan Luciagänget kom och vi övade lite 🎶 

Slängde i mig lunch och dukade kaffevagnen innan jag gick ut på lunchmusiken. Nyckelharpa och fiol 🎻 och en härlig tjej (Lotta Franzén) som berättade om instrumenten och melodierna hon spelade.

(null)

Sen var det dax för Knutpunkten. Vi fikade, jag bad dem komma med synpunkter på framtiden, två damer sorterade våra lådor och jag läste om Edens lustgård ur Barnens Bibel. Det är perfekta texter som skapar samtalsutrymme.

(null)
Provade en saffransbiskvi med salt karamell i mitten. Änglagott har så himlatrevligt fikabröd. Observera den glittriga julrosen!

Därefter blev det en tidig middag. Träffade en barndomsväninna jag inte träffat på länge på Glassvillan. Supertrevligt, god mat och trevlig personal.

(null)
Det snöade ordentligt ett tag. Övergick i regn sen ☔️ 

(null)

(null)
Vi delade på "En massa ost" och  "chèvre" - vita pizzor 🍕 

(null)
En något misslyckad selfie… men de bjöd på tårta och kaffe ☕️ 🍰 vilket vi ville föreviga.

Jag åkte tillbaka till jobbet. Ikväll kom biskop Johan och firade regnbågsmässa med oss, i vilken han lämnade över Regnbågsnyckeln. Det blev en fin kväll och vi kände oss stolta över våra ungdomar som hade hade del i mässan och satte biskopen i "heta stolen" efter en varm gulaschsoppa.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Trött och nöjd med dagen for jag hemåt. Maken hade åkt tillbaka till sitt jobb så jag tog kvällsnad med hundarna och har suttit och tittat på bilder från dagen samt reflekterat. Men det är en dag imorgon oxå så det är hög tid att krypa i koj 🥱

🌈 🍰 Godnatt, du goda värld 🫎 🌎






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0