Sista tisdan i november

Nu är det inte jättelångt kvar innan ljuset långsamt börjar återvända. Knappt tre veckor. Den här mörka tiden på året tycker jag är absolut jobbigast så jag försöker verkligen lägga fokus på allt annat än mörker. Kungstornet och lunchdejten igår är ett exempel, likaså middagssällskapen och regnbågsmässan förra veckan. Helgens bröllopsresa var outstanding och jag fortsätter söka höjdpunkter av alla slag. Uthärda uthärda mörkret. Nattens höjdpunkt var rådjuret som stod och åt under fågelmataren när jag gick upp på toa. Jag tycker verkligen om att bo så nära naturen.

(null)
Bild från februari 

Morgonens ymniga snöfall gjorde mig sen till jobbet. Kom fram prick halv nio när kursen i hjärt/lungräddning och brand började 🕣 Det var mest föreläsning idag, men vi fick testa att banka varandra i ryggen samt heimlich om man satt nåt i halsen, samt kompressionsövningar och inblås på dockor med hjärtstopp. Jag satt med på brand-informationen men avvek innan vi skulle släcka brand på riktigt eftersom vi dragit över tiden 🔥 …

(null)

(null)

… och jag hade ett inbokat besök i Nykvarnskyrkan 🕐 Avslutade arbetsdagen med ett hembesök 🐈 

(null)
(null)
Favoritkissen 🐈

Arbetsdagen blev bra. Hemresan gick långsamt i snöfall och blåst. En del kör i 70 på motorvägen och andra gör idiotiska omkörningar. 

Lagade sötpotatismos och fläsk medan maken tog ut hundarna, sen blev det tv och stickor 🧶 Och nej, jag gillar inte vintern men trots allt är det vackert ute nu, och betydligt ljusare än när det blaskar.

Månen är full

Snön lyser vit på taken

Än är jag vaken


(null)

Kvällsnaden är gjord och sängen hägrar.

❄️ Godnatt världen 🌕




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0