TGIF

Thank God Its Friday 🙏 

Det blev lite si och sĂ„ med sömnen inatt. Somnade förvĂ„nansvĂ€rt snabbt efter att jag publicerat bloggen igĂ„rkvĂ€ll, men vaknade kvart i fyra och lĂ„g vaken ett bra tag. 

(null)

Det var tufft att vakna pĂ„ riktigt sen. Tillochmed snoozade och somnade om. DET gör jag aldrig. Inte blev det bĂ€ttre av att startsidan pĂ„ vĂ€dret hĂ€ngde pĂ„ Kanarieöarna 🇼🇹 

(null)
 vilket inte hade inte varit sĂ„ tokigt att vakna till

Ryggen kĂ€ndes sĂ„dĂ€r, men jag kĂ€nde mig arbetsduglig. Med viss möda kan kan nu böja mig, men kryckan fick hĂ€nga med  till jobbetđŸ©Œ

(null)

(null)
Köpte en tavla frĂ„n utstĂ€llningen 

Det blev en bra förmiddag i Nykvarnskyrkan, men innan lunchbönen fick jag samtal frĂ„n hunddagis. Bamse mĂ„dde inte bra. Fick en akuttid pĂ„ AniCura i StrĂ€ngnĂ€s och en kollega hoppade in och tog lunchbönen sĂ„ jag kunde Ă„ka.

(null)

(null)

(null)

Bamse gnydde och gick och gömde sig efter förmiddagspromenaden pĂ„ dagis. Hos veterinĂ€ren skakade han som ett asplöv 
. Han hade gĂ„tt ner ett kilo och det fick mig att brista i grĂ„t. Jag trodde att nu Ă€r det slut. Men blodprover, klĂ€m och kĂ€nn, temp och röntgen visade pĂ„ en förmodat diskbrĂ„ck! 

(null)
Jag gömmer mig under stolen, sa Bamse !

(null)
Supporten Ă€r lika skakis som patienten 🙄

ViktnedgĂ„ngen hĂ€nger förmodligen ihop med att sen dagis sa att Rambo blivit lite rultig och vi börjat mĂ€ta maten med decilitermĂ„tt snarare Ă€n ögonmĂ„ttet, sĂ„ har Bamses extragram rasat fortare Ă€n Rambos. Hans kropp var perfekt viktmĂ€ssigt. Urinstenarna dĂ€remot satt dĂ€r de satt och hade ökat nĂ„got. Alternativet Ă€r ett annat foder som kan öka risken för en aggressivare form av urinstenar


(null)

(null)
Fascinerande vad man kan se


Gick en kort svĂ€ng vid Gorsingelund, Ă„kte förbi apoteket och hĂ€mtade ur smĂ€rtlindring/ antiinflammatoriskt till Bamse och bulkmedel för att fĂ„ ut avföringen i tarmen. Han kan sannolikt inte krysta som han ska pga ryggsmĂ€rtan.

(null)
SÄÄÄÄ lÀttad!

Gick Ă€nnu en kort svĂ€ng nĂ€r vi kom hem. VeterinĂ€rens rekommendationer var fler kortare promenader Ă€n fĂ€rre och lĂ€ngre. 

Rester till middag och en lugn kvÀll vid Tvn.

(null)
Stekt potatis, rĂ€ksallad, sötpotatismos, varmkorv, mozzarella och tomater 😏

(null)

Har fĂ„tt min almanacka i brevlĂ„dan idag samt garn till baby to come đŸ€° 

(null)

Nu natti đŸ„±


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0