Livsfarliga mygg 🩟

Den lilla svarta

fĂ€stingen med Ă„tta ben 

Glad Ă„t vaccinet


Vilken otĂ€ck kvĂ€llspromenad det blev igĂ„r. Ni vet, en sĂ„n dĂ€r kvĂ€ll nĂ€r man hör ljud och ser onaturliga skuggor i mörkret. Jag Ă€r inte mörkrĂ€dd, men Ă€r sĂ€ker pĂ„ att jag inte var ensam ute igĂ„rkvĂ€ll. Om det Ă€r spöken, vĂ€ttar, rĂ„djur eller grĂ€vlingar lĂ„ter jag vara osagt đŸ‘»đŸ‘č🩌🩡 Hundarna reagerade inte vilket gjorde mig vĂ€ldigt olustig
 

(null)

NĂ€r jag skulle krypa ner i sĂ€ngen kĂ€nde jag nĂ„t pĂ„ magen. TBE har jag fĂ„tt tre sprutor för sĂ„ det Ă€r jag inte sĂ€rskilt orolig för 💉 men det röda runt bettet fĂ„r jag ha koll pĂ„. Borrelia har jag haft en gĂ„ng vilket jag tycker rĂ€cker!

Sov inte lika oroligt inatt, inga myggbett i ansiktet heller, vaknade lite piggare. Har inte gjort mĂ„nga knop för det, bara för att jag inte behöver det. Tittat pĂ„ tv, virkat, pratat lite i telefon. 

Vid tre satte jag mig i bilen för att Ă„ka och övningsköra med min yngsta 🕒 Konstaterade Ă„terigen att mygg Ă€r livsfarliga 🩟 Dessa svĂ€rmar av mygg gör det omöjligt att gĂ„ in utan att fĂ„ ett gĂ€ng med sig 🩟 Det gĂ€ller Ă€ven nĂ€r man gĂ„r in i bilen 🩟  NĂ€r man sen sitter och kör kan tvĂ„ saker hĂ€nda 🩟 Antingen studsar de runt pĂ„ vindrutan och dĂ„ kan man ju inte lĂ„ta bli att försöka smĂ€lla till dem 🩟 Snacka om att ta bort fokus frĂ„n körningen 🩟 Eller sĂ„ sticker de till pĂ„ nĂ„t ovĂ€ntat stĂ€lle, som höger vrist som förstĂ„s sitter fast i foten du har gaspedalen pĂ„, eller mitt uppe pĂ„ huvudet skyddade av glasögonen jag alltid har dĂ€r eller i valken bakom vĂ€nstra bröstet
 đŸ€Ż Fullkomligt livsfarligt 🩟

Yngsta ringde innan jag kommit till första avfarten pĂ„ motorvĂ€gen. En elledning var nedriven och inte en chans att hon skulle kunna komma kommunalt till SödertĂ€lje pĂ„ flera timmar. Jag vĂ€nde hemĂ„t.

Maken kom strax efter mig och jag lagade middag. Slö kvÀll vid Tvn... och inga olustigheter pÄ kvÀllsnaden!

đŸ‘ŁđŸŸđŸŸ

(null)
Är inne i april nu. LĂ€ngtar efter sommarens fĂ€rger  đŸŽš 



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0