En fredag i viken

Somnade gott till vågornas kluckande och tamparnas knarrande igårkväll. Vaknade första gången vid halv sju, men somnade om när maken gick ut med hundarna, sen sov vi till nio eller nåt. Morgonen var helt vindstilla.

(null)
Maken skickar foton till mig eftersom jag omöjligt kan ta mig i land

Vi har bara tagit det lugnt och vilat. Före lunch flyttade vi båten några 100 meter till samma ställe vi låg förra veckan.

(null)
(null)
(null)

Gjorde fruktsallad till lunch 🍉🍐🍎🍇

(null)
Ragnar gillar fruktsallad 

(null)

Det har varit mulet och blåst lite så badlusten fick vara. Tog fram broderiet istället…

(null)Denna har jag hållit på med i åratal. Den blir nog snygg när den är klar, men det är jobbigt att brodera i grått, grått, grått.

… men så ringde Seradkliniken och ville boka en ny tid för röntgen av höfter och bäcken, då jag kom av mig. De röntgade ländryggen i fredags för en översikt (eller nåt) och nu har röntgenläkaren hittat nåt i vänster höft. Jag bad sköterskan läsa upp vad läkaren skrivit men förstod ingenting förutom "artros", "artrit" och "nekros". Antar att den nya röntgen ska visa vad det är, men jag fattade det som att det iallafall är nåt. Vet inte om det är praxis att göra två MR efter varandra.

Hursomhelst så kom broderandet av sig och jag har inte gjort någonting förutom att fixa tacos till middag. Har varit sååå sugen på glass, godis och choklad vilket jag tolkar som en stressreaktion eller nåt på om-röntgen eftersom jag öht inte tänkt socker sen jag började med AIP. 

Det vore underbart om det onda går att få bort.

(null)
Goj-gos 🦜






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0