Hitådit-onsdag

Klockan ringde 6️⃣ och det var inte kul alls. Hade jättesvårt att sova inatt och låg vaken i omgångar. Nåväl, jag har sovit mycket och gott på sistone så en dålig natt ska jag inte klaga på. Gick upp, fixade med djur och sånt och tog vovvenaden före frukost eftersom Bamse hade bråttom.

(null)

(null)
Underbar morgon. Jag blev inte direkt pigg, men medicinhuvudet klarnade i den svala luften 🥰

Gjorde en lyxfrukost och satte mig i  paviljongen. Alltså, augustimorgnar är underbara med sin svala luft, sol och fågelungarnas söta tiggarläten. Jag borde tidigarelägga mina rutiner så jag får njuta morgnarna.

(null)
Scampi i vitlök, salladsmix och passionsfrukt 😋

Innan jag gav mig av hann jag blanda nötterna jag köpte i förrgår och tog med mig en liten burk som mellanmål.

(null)
(null)
Nästan 2 kg nötter 🌰🥜

Tjugo i nio lämnade jag hundarna på dagis och prick nio satte jag mig i väntrummet hos dr Liao. En timme senare reste jag mig mödosamt från britsen efter 32 nålar, fyra koppar, elstötar, moxa och massage. Massören kommenterade att jag blivit märkbart mindre och det kändes kul. -10 kg syns knappt på min kroppshydda, men jag känner det. Och dr Liao själv sa att svullnaden i underben och fötter var bättre. Alla behandlingar, vila, simning, vätskedrivande the och AIP har gett goda resultat i mitt välmående, men inte min smärta. Än. Köpte mer hälsothé (det är vätskedrivande), kalcium/magnesium samt ännu ett thé som hon ville jag skulle prova, det ska ta bort fett eftersom min "stora mage" frestar på ryggen. Jatack, jag testar gärna ett fettdrivande thé för min "stora mage".

Sen åkte jag till mamma. Jag föreslog igår att om jag orkade efter akupunkturen skulle vi kunna åka till gravarna. Nu kände jag mig pigg efter behandlingen så vi gav oss av. Först köpte vi tre begonior och en spade, sen åkte vi.

På vägen frågade jag om vi skulle kolla om vi fick komma till yngsta dottern på ett kort spontanbesök. Mamma har inte träffat dem på länge och jag har inte hunnit se nya lägenheten än. Mamma ringde och det passade bra att vi kom. Det var inte lätt att hitta för hela området var en byggarbetsplats, GPSen hängde inte alls med och efter flera felkörningar envisades den med att vi skulle köra in på en gångväg, så jag ringde sonen som lotsade oss rätt. Slutet gott, allting gott.

(null)

(null)
Fyra generationer 

(null)
Han har börjat krypa, frågan är om han tänker gå snart oxå…

(null)

(null)

(null)

Efter en lite stund åkte vi vidare till kyrkogården. Pappas grav syntes knappt. Det ska bli skönt när gravstenen kommer på plats.

(null)

Vi planterade en röd begonia och fixade till prydnaderna som vi satt dit tidigare. Nu finns där en liten färgklick iallafall 🌺

(null)

Så gick vi över till syrrans. Hon begravdes i morfars familjegrav. Efter henne har mormor, moster och morbror begravts där.

(null)
(null)
Det blev fint med den rosa begonian

Till sist tog vi bilen bort till farmor och farfar. 

(null)
De fick oxå en rosa begonia

På vägen hem stannade vi vid Lidl och så köpte vi sallad på en pizzeria, när vi ätit åkte jag hem. Det blev en lång, innehållsrik och trevlig dag, men nu var jag ordentligt trött.

Men jag hade badkläderna med och trots att klockan passerat 8️⃣ körde jag ner till vår lilla båthamn. Det var superskönt men jag simmade bara en längd idag, 30 meter kanske? Jag hade nog kunnat simma en stund till men jag var trött och det får inte bli en prestation.

(null)

Maken kom hem strax efter mig. Han hade varit och handlat. Jag har suttit och vilat mig en stund samt gått kvällsnaden. Imorgon kommer jag ta det superlugnt 🥱



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0