Lite äventyr i vardagen

På ett sätt är det väl härligt att vakna klockan sex och inte kunna somna om 🕕 Visst hade jag sett fram emot en sovmorgon, men funkar inte det tänker jag att man är utvilad… eller? Gjorde olika bäckenbottenövningar jag fått av naprapaten och surfade bort några procent på telefonen %  Gick upp kvart över sju.

Stadkanten kom i brevlådan igår och det är alltid kul att se den i tryck. Jag satte mig med hälsothéet och bläddrare igenom den. Jag läser den i princip aldrig eftersom jag kan varje artikel nästan utantill. Jag har redan nu börjat med nästa nummer där sista sidan är klar liksom en artikel, "krokar" ligger ute och en plan/disposition är gjord. 

(null)

Började dagen sysslor med allt vad det innebär, fortsatte sen att gå igenom vad jag skulle packa ner för kylvaror i husbilen. Fortsatte med mina mediciner och hygienartiklar, pratade lite i telefon, packade kläder och plockade så äntligen av alla vinbär. Passade på att gå igenom hallonbuskarna oxå men den skörden åkte in i munnen. La ner 50 vildtomater i samma burk och gick sen upp på altan för att rensa. Att stå funkar inte alls nån längre stund.

(null)
Vildtomaterna är verkligen vildvuxna. Nån odlare blir jag aldrig! Jag är en samlare!

(null)Samla/plocka är kul 😍 

(null)🐌 Vi fick med en liten kompis  

(null)Vinbären åkte in i frysen, tomaterna i husbilen och hallonen i munnen 💋  

Efter andranaden och lunch kokade jag kronärtskocka till middan plus att jag stekte köttfärsbiffar till imorgon.

(null)

När jag började bli klar med husbilspacket hade jag återigen så där ont. Jag går hellre fler gånger än bär tungt, men när jag bär funkar det inte att gå med krycka. Fick sätta mig och vila igen. Det tar sån j*kla tid med allt! Men när maken ringde och sa att han var på väg hade jag bara duschen och Ragnars bur kvar att göra medan kronärtskockan kokade sina sista minuter…

Halv nio parkerade vi på plats AX25, Axmars brygga. Han fixade med el och stödben, jag värmde på kronärtskockan, rensade den grillade kycklingen han köpt med sig, värmde smör till honom och klämde en lime till mig 🍋‍🟩 Fredagslyx 💖

(null)

Nu är maken ute sistanaden och jag plockar iordning inför natten 🥱

(null)

🍅 Godnatt världen 🚎 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0