Seeeeg torsdag

(null)
Mötte en kompis på förstanaden… och en orb?

Idag har jag varit sååå trött. Antar att det kommer efter gårdagens akupunktur med "extra allt". Så tufft att kliva ur sängen. Blev sittande länge med hälsothéet och lika länge med frukosten, men jag gick ända till elgatan med hundarna.

(null)

När vi kom hem igen vågade jag inte sätta mig förrän jag tagit ut Ragnar till voljären, sen blev jag sittande igen (vilket jag befarade). Lite fick jag gjort ändå - jag tvättade öronen med alsolsprit och satte in alla 16 örhängen som jag fick ta ut inför MR igår samt redigerade en artikel jag fått in till Stadkanten nr 111. Sen lagade jag lunch, gick ut en kortis med hundarna och åkte till naprapaten. 

(null)
Inget jag pysslar med varje dag…

Men innan jag kom fram till naprapaten fick jag ett redigt utbrott. De håller på att laga hål i vägen på 55:an inkl. Strängnäsbron och trots att klockan bara var ett var det långa köer 🕐 Det tog en kvart att komma över bron och det hade jag kalkylerat med så jag åkte hemifrån 40 minuter före utsatt tid för en resa på normalt 10-12 minuter. Men avtagsvägen jag skulle in på var avspärrad så jag fick snigla mig ända in till Strängnäs. I Strängnäs har de grävt av gatan jag skulle fram på och varför den enda oranga vägmarkeringen jag körde förbi ledde ner i ett bostadsområde och en gångväg vet jag inte, men jag blev galen. En man började vifta, för jag stod med framhjulen inne i byggområdet, så fick jag en vägbeskrivning där jag fick köra runt hela skiten. Hittade numret till naprapaten så jag kunde säga att jag blev sen, att jag var på väg. Snubblade in på hennes rum fem minuter efter utsatt tid fast jag borde varit där en halvtimme före!

(null)

Nåväl, hon fick läsa röntgenläkarens konklusion, sen fick jag laserbehandling, skinkmassage (ajajaj, vad ont det gjorde!) och träningstips. Hon hade tydligen ingen kund efter mig. 

På vägen hem stannade jag i lilla båthamnen och simmade i 20 minuter. Härligt!

(null)

Vilade en liten stund när jag kom hem och läste ett meddelande på 1177. Jag har fått tid hos ortopeden på Mälarsjukhuset‼️ Nu blev det plötsligt läskigt. Jag har ju inte sagt något till dem om MR… men jag har ju gett tillåtelse att de får läsa min journal❗️Nåja, tiden är först om 4 veckor så jag borde ha fått både röntgensvaren och pratat med min läkare innan dess. Gick ut en kortis med hundarna innan jag började med middan… 

(null)
Jag bad maken gå ut och plocka in 10 tomater åt oss var. Han kom in med lika många mirabeller. Vilket godis vi har på tomten!

…som tog längre tid än jag trodde. Hade köpt räkor med skal för att kunna koka buljong på skalen, men tillslut var blomkålsgratängen med räkor och sparris klar ✅ Hade så ont så jag slängde mig i fåtöljen och reste mig inte förrän sistanaden.

De ska bli gött å sova 🥱 Godnatt ❤️










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0