O-väder

Det är årets 44:e dag, vi har fått tre timmar längre dag sen vintersolståndet, Agne och Ove har namnsdag.

För mig började dygnet lite sämre. Gav efter för mitt sug att dricka bubblor igårkväll, så två stora glas cola slank ner och jag fick springa upp och kissa varje timme under natten. Kanske inte så konstigt att jag var törstig efter buffén igår för då vågade jag inte dricka så mycket eftersom jag hade en lång väg hem i bilen 🚙💨 Gick ur sängen så sent som möjligt imorse då jag skulle vara fastande för jag skulle åka på hälsokontroll. Morgonaden blev seg, utan kaffe i kroppen och en dryg dm nysnö, men piggeskorna funkade bra ändå.

(null)
Ekorren har studsat över gångvägen 

Hälsokontrollen bestod i ett antal blodprov, vikt, längd, midjemått och BMI. Sen fick jag boka tid för samtal, en länk till en enkät och åka hem. Kan ana hur det samtalet kommer att avlöpa…

(null)

Det var halt och moddigt när jag åkte dit, men på vägen hem höll jag dessutom på att snurra av vägen två gånger. Jag beslöt mig för att boka om min lunchdate och eftermiddagsbesöket och jobba hemifrån. Trött efter natten, fastande, 63 mil bil i kroppen från söndag - måndag plus skitväder på det. Nej, det fick räcka.

Arbetsdagen blev bra. Är småförkyld men har lyckats öva på litanian iallafall och har sytt ihop dagsutflykten till Nynäshamn i maj. Väntar på ett kostnadsförslag för bussen bara.

Snön har vräkt ner och hundarna och jag har pulsat fram i ett par dm snö ❄️ 

(null)

(null)

Avslutade arbetsdagen med ett telefonsamtal och gick ut med hundarna en tredje promenad. Maken kom hem, skottade och lagade middag. Jag hade förberett så långt det gick, men ingen kan göra Heta Räkor som han.

(null)
Koltrast, steglits, gulsparv, domherre, talgoxe och blåmes vid fågelmataren på em 😁

Det blev en slö stund vid Tvn, sen tog maken hundarna på kvällspromenad. Han tänker sova i soffan inatt för jag snörvlar 🤧 Måtte jag sova bort detta nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0