Pluto i Vattumannen ♒️

Gick upp före klockan ringde och gjorde mig en lugn morgon. Broddarna jag fick av grannen funkade alldeles utmärkt. Det var inga piggar under utan mer som ett grovt sandpapper. Jättesköna att gå på.

(null)

(null)

Klockan 11.00 gled jag in på Lymfkliniken i Västerås för en LIFE-behandling. Jag vet inte riktigt hur det funkar, men idag kände jag tydligt hur hon jobbade med huvudet. Smärta och energi var huvudtemana. Hon frågade oxå om jag var född i Vattumannen, och det är jag. Hon sa att "nu går Pluto in i Vattumannen och det är bra, det kommer hända mycket och bra saker i ditt liv". Ja, Pluto går in i Vattumannens tecken och senast det hände hade vi revolution i Frankrike och inbördeskrig i USA. Vi går väl se vad som händer i mitt liv och parallellt i världen den närmaste 20-årsperioden. 

Hon hade med sig sitt fyrbenta "barnbarn" idag, en jättego och energiskt 7-månaders labradoodle - Moltas.

(null)

Han sov för det mesta, utom när jag kom för då måste han hälsa jättejättemycket. Och när jag skulle gå. Då var han så ivrig att han snodde min bh. Jo, jag tog av den för att få fritt flöde i kroppen utan att något satt åt, när jag nu plockade upp den och skulle ta med mig den ut på toa såg Moltas sin chans, nappade åt sig den och sprang till korgen. Jösses vad jag skrattade. "Jag har fått en bh till" som Lasse Berghagen sjöng 🎶  

Jag satte på mig den något hundsaliv-fuktiga bh-n och gav mig av, lätt och behaglig i kroppen. Åkte via McDonalds, köpte en McCrispy och fortsatte till Anundshög. Jag gick ut, satte mig på en bänk och åt med utsikt över kullar och skepp. McCrispy var en besvikelse, men Anundshög lika mäktig som alltid.

(null)

(null)

(null)

När jag kom hem tog jag ut hundarna och gick sen in och vilade en liten stund. Strax före fyra satte jag mig i bilen igen. Glasåtervinningen stod först på agendan. Därefter Ramboden. Konstnären Annelie Olander Berglunds make sa att hon brukade anlita dem och då "duger" den förstås åt mig oxå 😄 Vi kollade några olika färger på ramar. Orange var superläcker, rosa oxå, men det blev den blå för den tog inte över tavlans alla detaljer utan snarare framhävde dem.

(null)

Nästa stopp blev specsavers och mina nya progressiva x2 +1 par läs…

(null)

Gick ut med hundarna igen när jag kom hem, fixade middag och satte mig vid Tvn. Maken blev kvar på jobbet. Nu är det invänjning på progressiva 👓 Inte helt lätt! 1,5 timme fick räcka. Imorgon ska jag prova att köra bil med dem.

Kvällsnaden är gjord med sandpappersbroddarna under stjärnklar himmel 🌟 

(null)

Ska pixla mig ner i varv. Svartvitt är lite svårare att pixla i än färg 🎨 

(null)

(null)
Nu blommar det! De tänker visst sova ihop oxå! Det har nog aldrig hänt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0