Rosa himmel ✝️

Det var första gången på flera månader som jag hade så o-ont på morgonpromenaden. Hoppas att det håller på att vända nu med hjälp av sjukgymnastik och LIFE. Vårfåglarna kvittrade. Himlen var baby-blå och rosa. Luften hög och klar.

(null)

På väg stannade jag till vid en avåkning på Sandavägen och frågade om de behövde hjälp. Det är avåkningar på ungefär samma ställe dagligen, ändå gör inte Trafikverket någonting åt is-spåren. 

Efter dagislämning åkte jag upp till stan och mötte upp äldsta dottern på Espresso house, sen gick vi och åt lunch på en kinarestaurang

Strax före ett möttes jag och tre av mina barn upp utanför muren på Skogskyrkogården. Idag jordfästes pappa. Det var tungt.

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag kom därifrån sist. Strax efter hörde jag ett konstigt motorljud, det var grävmaskinen. Jag tror att de stod nånstans och väntade på att vi skulle gå. Jag var kanske 100m från graven när de kom. Jag ställde mig mitt i vägen (där det inte var nån is) och tittade, då stannade de vid kanten och väntade till jag gått utanför muren. När jag tittade in genom öppningen i muren efter en liten stund hade de kört fram.

Min äldsta dotter och jag följde med mamma hem. Min dotter sover över där, men jag åkte hem. Ska duscha och krypa ner. Maken är hemma ikväll och tog kvällsnaden.

Min sondotter fyllde i fredags då det var begravning. Idag fyllde min son. Sorgen och glädjen de vandra tillsammans.

Grattis hjärtat ❤️

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0