Babusjka đŸ‘”đŸ»

27 minuter mer dagsljus. Nej, jag vet att det inte mĂ€rks Ă€n, men jag tycker det kĂ€nns bra bara att veta om det! Kollade vĂ€dret och det utlovades 10 grader varmare framĂ„t kvĂ€llen. Vi hade -14 kl halv sju imorse. 

(null)
Brukar spara vĂ„ra resmĂ„l ett tag efter att vi varit dĂ€r. Thailand (november 2022) verkar ha en konstant temperatur medan Washington (april 2023) oxĂ„ har vinter liksom Rom (oktober 2023). NĂ€r vi var i Thailand och Rom hade vi 30 grader, men i Washington lĂ„g tempen runt 4-5 grader pĂ„ nĂ€tterna och 20-23 pĂ„ dagarna.

Klockan sju satt jag i bilen, kvart i Ätta lÀmnade jag hundarna pÄ dagis och halv nio parkerade jag pÄ sonens p-plats. Idag var det Ella-dag. Vi vinkade av mamma och storebrorsan som skulle till jobb och förskola, sen roade vi oss sjÀlva.

(null)  
(null) 
(null)  
(null)

Tjugo Ă¶ver tvĂ„ började jag förbereda hĂ€mtning av Wille. Det gick hur bra som helst och vi var pĂ„ förskolan redan kvart i tre.

(null)  
(null)
(null)  
(null)

Vi trĂ€ffade en kompis till Wille och de lekte en stund utanför förskolan. Mamman pekade pĂ„ mig och frĂ„gade "Babusjka"? Det tog nĂ„n sekund innan jag fattade att svenskan var nog knapphĂ€ndig dĂ€r, sĂ„ jag nickade och sa "babusjka - farmor". Hon skrattade och sa "ja, ja, babusjka, farmor" och försökte sen förklara att hon var kompisens mamma och att Wille kunde fĂ„ följa med dem hem. Jag avböjde för sĂ„nt vill jag fĂ„ godkĂ€nt av förĂ€ldrarna först. NĂ€sta gĂ„ng kanske.

Jag föreslog barnen att vi skulle gĂ„ till parken. Wille hade inte varit ute idag för det hade varit för kallt imorse. Nu var det bara -7 och tĂ€nkte att bĂ„de dom och jag kunde behöva bĂ„de lite dagsljus och frisk luft.

(null) 
(null) 
(null)  
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

NĂ€r det började mörkna efter ca 45 minuter gick vi in och Ă„t mackor 🍞 

(null)

Strax efter kom pappan, min son, hem. Vi pratade en stund, sen Ă„kte jag hem via pizza hut i Botkyrka. 

Jag hade packat för att sova hos förĂ€ldrarna inatt, men de skulle bĂ„de ha nattvak och sĂ„ hade brorsan hört av sig att han skulle komma dit pĂ„ kvĂ€llen. Jag spar pĂ„ krafterna och Ă„ker dit imorgon istĂ€llet. Har styckat upp dygnen i tre pass - förmiddag, eftermiddag och natt - för att orka


Vattnet i köket har frusit igen. Vi har ff -14 hos oss đŸ„¶

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0