Sorgen och glädjen vandra tillsammans

Elens dag. Vi har fått 1 timme och 22 minuter längre dag. Sov som en kratta inatt. Vanligtvis sover jag jättebra med hundarna nära, men inatt envisades Rambo med att ligga mitt på täcket och hur mycket jag än puffade på honom återtog han täcket. Hittade tillslut en ställning på snedden med fötterna utanför. Vaknade ändå hyfsat pigg men med ögonen lika gråtsvullna som när jag la mig igårkväll. Gick upp med maken (kl 5.15) och lät dagen börja.

Bröt ihop flera gånger innan jag satte mig i bilen. Halkan var mer än bedrövlig och jag fick så ont i höfter och knä. Vad gör man när man halkar tillochmed när man står still? Vad håller jag på med som ens försöker trotsa vädrets makter??? När jag sen tillslut satt säkert i bilen kör en idiotbilist upp nära bakom mig på Sandavägen som är sååå illa plogad och full med spår, och lät sina billyktor fylla min bil så jag blev så bländad, då rann sinnet på mig. Jag stannade där sikten var god, lät idioten köra förbi och körde sen upp precis bakom honom och bländade honom. Från att ha kört bakom mig i 40 saktade han ner till 20 hela vägen till 55:an. Hoppas han lärde sig nåt om att ligga och trycka folk i arslet när det är mer än snorhalt!

(null)
Trosbekännelse

Grät när jag lämnade hundarna på dagis. Är så orolig för Bamse. Fick kram. Grät när jag kom till jobbet och fick kondoleanser. Fick kramar. Kom igenom personalmötet och vårplanering utan tårar och blev bjuden på lunch av kollegan.  

(null)
Kycklingspett på Mångfalden 

Tog ledigt ett par timmar på em och åkte upp till stan. I söndags fick jag mitt nionde barnbarn och jag har längtat så efter att få träffa honom. Nu var det frittfram.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter prat och babygos åkte jag hemåt strax efter fyra, hämtade hundar, pekade finger åt en j-vel som blinkade med helljusen och tyckte jag skulle ramma en lastbil i 110 bara för att han nödvändigttvis skulle förbi… gick en helvetespromenad i halkan och lagade middag - stekt fläsk och stuvad blomkål. La undan hälften till maken som åkte upp och hälsade på nya barnbarnet efter jobbet och mumsade i mig den andra hälften.

(null)
Maken har köpt en nalle till varje barnbarn. Tillsammans har vi nu 11 stycken 🐻 

Tittat lite på tv. Ska lägga mig nu. Maken har sandat våra gångar och tar kvällsnaden. Tack 🙏



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0