Nyårsdagen

Som sagt, det var skönt att slippa smällandet igår. Vi hörde lite på avstånd när vi låg i tunnan, men ingenting vid tolvslaget! Rambo låg tyst i min säng, och den renbäddade sängen var tydligen så skön för han vägrade flytta på sig. Han hade bäddat ner sig i mina tre kuddar och fast jag försökte lägga mig på honom rörde han inte en fena. Jag la mig hos maken en liten stund , men min höft tillåter bara ryggläge så tillslut fick jag lyfta bort hunden. Han var sur som ättika, la sig i fotändan och snodde täcket istället. Jag låg på tvären med en hund nere på ena sidan, en hund uppe på andra och en liten trekant täcke över kroppen. Jag sov så gott så 💤 

(null)
Gå och lägg dig i puffen, tyckte Rambo

(null)

Idag åkte vi till mina föräldrar. Maken följde med och vi köpte några bitar prinsesstårta. Pappa var riktigt dålig idag och kände inte igen oss. Han satt uppe en kvart men blundade hela tiden, drack lite läsk och åt en halv tårtbit, sen la hemtjänstpersonalen honom igen innan de åkte vidare. Men mamma var glad att vi kom.

(null)
Bamse pussgurka

Vi åt tacorester när vi kom hem och satte oss vid Tvn. Nu sover maken och Morden i Midsomer är slut. Återstår endast sängen för mig oxå.

(null)
347 varv, 13 december och -3 grader

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0