Andra onsdan i juli

 Melodisk jazz

Fyller en åldrad kyrka

En fluga i fönstret 🪰


(null)

Gick upp halv sex och duschade. Satte sen fart med morgonsysslorna samt fångade upp Bamsekiss i en burk på morgonaden🫙 

(null)

Sol efter regnet

ger silverdroppskaskader

och blåklockespel


Sen bar det av till Eskilstuna för mammografi. 


(null)
(null)Vid skolan nedanför Mälarsjukhuset 🔒❤️🔐

Åkte hem och blev lite förvånad över grejerna som låg dumpade på vår tomt…

(null)

…fattade snabbt att det var en felleverans. Grejerna skulle till grannen med egen firma så jag ringde och sa att grejerna låg hos oss. 

Gick ut med hundarna igen, sen tog jag jobbväskan, hundar och Bamses piss och åkte till veterinären halvvägs till Enköping, lämnade in pinket, betalade en tusenlapp och några hundringar för att skicka det på odling för att få rätt antibiotika 💊 

(null)
Dyra droppar

Vände kosan söderut igen, sen österut mot Södertälje och hunddagis med ett jobbsamtal i luren 📞  Nykvarn nästa för att hämta kakor på Änglagott till fyra solskenspromenader eftersom de semesterstänger tre veckor nu. Frös in tre av de fyra påsarna i herrgården.

Lunch.

Solskenspromenad 👣  Andakt 🙏 Fika ☕️ 

(null)
Förra solskenspromenaden pratade vi bla om pilgrimsleder och en dam berättade om ett litet krus en släkting till henne hittat vid en uttorkad bäck. De hade fått förklaringen att det var ett saltkrus som pilgrimerna brukade ha runt halsen. Salt var ju både viktigt och dyrt på den tiden. Vi googlade och där kruset hittades går en av pilgrimslederna till Nidaros. Idag hade hon med sig kruset. Sååå intressant.

Avslutade dagen med ett samtal och lite efterarbete innan jag hämtade hundarna och åkte hem, gick ut med hundarna och började med middan när maken kom hem från återvinningen. Hade längtat efter torsk men jag misslyckades totalt med den. Såg på tv till nio och gick sen ut med hundarna. Sååå ont idag men jag har nog gått för mycket. Fyra hundpromenader, från parkeringen till mammografin och tillbaka samt solskenspromenaden. Faktiskt frågade två damer om jag inte skulle opereras snart, men jag blir ju inte ens remitterad för en smärtutredning. Knäna är alla gånger artros, höger är ju röntgat och konstaterat, men inte vänster, fast nu känns båda som om jag har enkilos sandpåsar bakom knäskålarna. Höfterna visar ingen artros på slätröntgen och kan lika gärna vara inflammation i muskel/senfästen, men hur blir man av med sånt? En stötvågsbehandling kvar före semestern… som jag undrar hur den kommer bli. Härliga upptäckarpromenader kan jag nog glömma. 

Efter kvällsnaden började jag gråta och fick gå ut och duscha igen. Genomsvettig av smärtan 😭 Ikväll är jag bitter❗️och antagligen har jag överansträngt mig. Men hur skulle jag kunna gjort annorlunda?

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0