Första onsdan i juni

Idag började jag arbetsdagen med massage. Medan jag låg där på mage pratade vi lite om min höft och hon tyckte att jag skulle ringa om akuttid på VC för att kolla upp att det inte är en fraktur🩼 Så långt hade jag inte ens tänkt… Efter massagen förberedde jag två möten, eller snarare tre. Klockan nio utvärderade vi frivilligfesten som vi hade i april, därefter gick vi direkt på utvärdering av födelsedagsfesten i april och planering av födelsedagsfesten i september 🕘 Innan vi var färdiga blev jag uppsökt av ett spontanbesök som jag helt enkelt fick snoppa av lite. Om jag inte svarar i telefonen så är jag sannolikt upptagen och ringer upp så snart jag kan. Om jag tillåter mig att vara gnällig känns det som att jag just nu har ett litet gäng som verkar tro att min huvuduppgift är att sitta och fika medan jag väntar på nåt att göra, vilket är oerhört stressande.

Klockan 11.00 landade jag iallafall i Fornhöjden för lunch! God mat och trevligt sällskap 🍕 

(null)
Nr 11 - Canon, med salami, lök, bacon och ägg

Åter på jobbet halv ett och hann gå igenom telefonsvararen och ringa innan ett möte om Mälaren runt i augusti, samtal, möte med chefen och till sist skriva rent anteckningarna från morgonens första möten ✍️ 

Kom hem helt slut vid sex. Vilade en stund och stekte sen upp en stor sats pannkakor medan jag vankade fram och tillbaka till Tvn och försökte hänga med i Morden i Midsomer 🥞 Jag orkade inte äta nån middag efter pizzalunchen, men pannkakorna räckte till middag åt maken, lunch åt mig imorgon samt crêpes till middag åt oss båda imorgon.

Till NCIS kom maken in med en tallrik jordgubbar och glass 🍓 

(null)

Nu ska jag gå och diska medan maken kvällsrastar hundar. Sängen hägrar 🥱


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0