Missommarafton

Dagen efter årets kortaste natt 🌙 

Tog beslutet på förmiddagen att inte åka och fira med mina två äldsta döttrar och fyra av barnbarnen. De skulle åka till Härkeberga kaplansgård på ett traditionellt firande och det lät jätteskojj. Men även om värken är bättre efter två Etoricoxib kändes det som klokt att ta det lugnt idag.

Grannen kom över och pratade en stund och medan han stod på trappen såg jag plötsligt aspfjärilen! Den höll sig nere vid Ugglebo en stund, men gav sig av efter en kvart. Det var inte läge för nån språngmarsch. 

(null)
Bild från förra helgen

När grannen gått hämtade jag min lilla rödvinsflaska som jag preppat med socker och hällde en skvätt över stenen den varit vid. Sen hämtade jag en bit tyg, rev i remsor och flätade ihop som jag dränkte in i rödvinet och hängde upp över en kruka… messade och önskade fjärilsläraren en glad midsommar och fick veta att det var Sälgskimmerfjärilen som gillade rödvin. Jaja, jag tänker inte dricka upp vinet ändå så vi får se om det lockar till sig nåt spännande.

(null)
(null)
(null)
🌼 Pärlgräsfjärilen var mer intresserad av smörblommorna…

(null)
(null)
(null)
… och Vitgräsfjärilen av klövern ☘️ 

Efter en lätt lunch fixade maken midsommartårta 🎂 Inget gluten, bara massa grädde, socker och bär 😁🍓

(null)
Sjuuukt god 🍓 

Tillbringade eftermiddagen i solstolen i skuggan, knypplade och monterade klart en brosch/örhänge och knöt en rosett av en spets som satt i krukan jag fick av mina knyppelelever i julas. Det blev en hårprydnad men kan oxå vara en brosch.

(null)
(null)
Så söt ju. Något större än en tumnagel 👍 

(null)
Behövs piffas och fluffas lite framför en spegel 😅

Hela eftermiddagen har jag störts av en fruktansvärd trötthet. Det var ju därför jag slutade med Etoricoxib efter jag varit på stora Karlsö. Men jag har iallafall inte så  fruktansvärt ont längre. Får några dagar till på mig att testa.

Maken har tagit vovvenaderna och grillat till middag.

(null)

Jag har bara varit lat.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0