Onsda

Somnade så himla gott i fåtöljen igårkväll. Kröp i säng vid midnatt 🕛 Vaknade illamående imorse och bestämde mig för att trappa ut värktabletterna, åtminstone Naproxen, men jag tog inga tabletter på hela dan 💊 

(null)

Stenhård dag på jobbet. Planering av sommarens solskenspromenader, vilket är nytt för mig, och planering av sommarfest på äldreboendet. 

(null)

In i bilen och upp till Nykvarnskyrkan för samtal. In i bilen och iväg till Glassvillan för lunchplanering av hösten och våren i vuxenarbetet. Det blev jättebra.

(null)
(null)

In i bilen och tillbaka till Herrgården. Där började jag boka församlingsutflykten i december plus att jag bokade Stjärnholm för att vuxen- och diakoniarbetslaget ska kunna planera ihop sig.

In i bilen och upp till Nykvarnskyrkan för ännu ett samtal och in i bilen för att fortsätta administrationen i Herrgården. Det blev även en planering, eller info kring, sommarkvällarna i Taxinge och Turinge av vilka jag ska ha en… men oavsett om man ska ha en elle tio måste man ju veta vad man ska göra.

Till sist satte jag mig i bilen för sista gången idag och körde hem. Vår plan på morgonen var att åka ut och äta middag på sjön. Ta ett dopp kanske… men regnet hade vräkt ner av och till under eftermiddagen så vi sågs hemma och åt "båtmaten" i tv-soffan.

(null)
Varmrökt lax, marinerade körsbärstomater och mozzarella, Cole slaw och rostbiff 🍽️ 

Klockan är åtta och maken har tröttnat på att jag ligger och snarkar i soffan, så nu har jag blivit körd i säng 🥱💤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0