Sista tisdagen i juni

Igår på akupunkturen fick jag frågan flera gånger om jag svettades mycket. Jag sa nej varje gång. Inatt har jag svettats som en tok. Jag tror det har med det vätskedrivande théet att göra. Den kinesiska läkaren som handledde sa flera gånger "fukt, fukt, fukt" och klappade på min rygg och mina ben. Det ska bli spännande att se vart det hela leder… 

På dagis kom föreståndaren och mötte mig och tog hundarna. Hon är så go’, hon ser hur svårt jag har med backen. Arbetsdagen blev inte som planerat. Morgonbesöket uteblev, jag fick tid att fika med arbetskamraterna och tog mailen, fakturor samt förberedde ett möte nästa vecka. Personalmöte kl 11.00, sen åt jag lunch med sommarjobbarna - ett gäng trevliga ungdomar som jobbar med barnen på sommarskoj.

Efter lunch mötte jag upp kollegan som jag ska jobba med på retreaten imorgon i Turinge kyrka. Det gick fort att ställa iordning, så istället för att åka hem och jobba som jag tänkt, åkte jag tillbaka till Herrgården. Där skrev jag tre andakter - till sommarfesten på äldreboendet Lugnet och till två solskenspromenader. Lägg till en fika mitt i ett vattendränkt sommarskoj så blev dagen komplett.

(null)
Nog skiner solen alltid 😎

Hämtade hundarna, åkte hem och gick ut med dem, tvättade upp två tunikor och lite annat i diskhon, vevade ihop riven lök och persilja i köttfärs, hällde upp diskvatten, fixade mat till hundarna och stekte tillslut upp små biffar lite större än köttbullar medan jag diskade. Klockan sju satte jag mig med värkande ben och tittade på Morden i Midsomer medan jag åt några minibiffar och småblad.

(null)
Pilbågsmätare

(null)
Vitgräsfjäril 

Det får räcka så. Maken har hämtat husbilen till jobbet och blir kvar där inatt. Jag har tagit världens skönaste dusch på balkongen och försöker nu vädra ut lite sommarhetta. Ska ta sistanaden och hoppas på att det är hyfsat myggfritt 🦟 

(null)
Jag vill nog alltid ha en utedusch på somrararna framöver. Det är så skönt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0