Sönda

Hade inga direkta planer för dagen. Fortsatte med sånt som ska göras. Har fått tag på alla deltagare utom en i smyckekursen nu och tagit emot ett återbud. Vi blir 1️⃣4️⃣ deltagare plus mig. Gjorde ett schema med 22 timmar á 40 minuter som börjar kl 18.30 på fredag och slutar kl 16.00 på söndag. Skickade in det för godkännande, men det fanns tydligen redan ett som jag tänker använda istället. Mailade butiken om mönster och smyckesdetaljer samt kursansvarig om jag kan komma ner på torsdagen istället för fredagen, men det är tydligen jättefullt i år så alla rum är upptagna vilket är jättekul!

(null)
Hallonfältmätare

Påbörjade ett årshjul för mitt arbete oxå, bokade av den knepiga kuratorn, bokade om mammografin och skrev in alla inbokade tider i min kalender. Känns som jag börjar få ordning 😅

(null)
Berggräsfjäril 

Tvättat två maskiner i paviljongen där vi ätit alla måltider och där jag fått dagens arbete gjort. 

(null)
Har nålat upp mina smyckesalster så här långt

Maken har jobbat i badrummet och börjat gjuta golvet.

(null)

Killarna har njutit i solen och skuggan.

(null)
(null)

Jag har jagat en padda på grannens tomt i ett försök att få en bra bild. Hen var inte medgörlig, men det blev några bilder iallafall.

(null)             (null) (null)Vanlig padda 

Tog ut hundarna medan maken lagade heta räkor samt kvällsnaden. Smärtlindringen funkar, men skovet känns ändå. Det klickar, spänner, hugger och är stelt. Nåväl, en ledig måndag, sen börjar jag jobba på tisdag. Det kommer gå bra.

🐸 Sov gott 🦋

Kommentarer
Postat av: Katarina Andersson

Så fina bilder! Vad har du för mobil?

Svar: iPhone 14 PRO 😃
Guggelutt

2024-06-19 @ 07:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0