Tissda

Hm, jag sov väl gott när jag sov, men inte sov jag mycket. Nån timme här och där. Det var ff dagsljus när jag la mig halv elva 🕥 och koltrasten gav järnet halv tre 🕝 När jag vaknade vid sex 🕕 och bestämde mig för att vänta på väckarklockan lyssnade jag till småfåglarnas ungar och ormvråken. De har busy days just nu. Jag älskar verkligen sommaren.

Sen insåg jag att jag ställt klockan en timme fel och fick brått. Det är stor skillnad på halv sex och halv sju 🕠🕡  Men jag fick ett samtal i bilen och hade mitt första besök kl 9.30 så arbetsdagen blev full ändå. Hann göra lite åt retreaten nästa vecka och så personalmöte kl 11.00. Var tvungen att smälta information från mötet då jag åkte till Thai i Saltskog och köpte lunch, åt i Nykvarnskyrkan. 

Tog ett telefonsamtal och hade besök kl 14.00 🕑 och ett dubbelbesök kl 15.00 🕒  som kom försent, vilket gjorde mig både frustrerad samtidigt som det sen fick mig att tänka till kring mitt kall till ämbetet - att stå på de förtrycktas sida - vad är det egentligen?

Inga bilder idag. Pannkakor till middag och lugn kväll vid Tvn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0