Valdagen đŸ—łïž

(null)

Började dagen med ett mindre sammanbrott. Det Ă€r sĂ„ jobbigt att ha ont hela tiden och tĂ„rarna bara sprutade. Jag tillĂ€t mig att tycka synd om mig sjĂ€lv en stund, sen Ă„kte dottern, dottersonen och jag och röstade


(null)



 och handlade. Vi ville ha mera fikabröd frĂ„n cafĂ© Prinsen och dottern skulle laga shakshuka till middag đŸ„˜ Sen Ă„kte vi hem.

Jag tog inga vĂ€rktabletter igĂ„r, sĂ„ nĂ€r jag nu tog dem idag kunde jag mĂ€rka skillnad. Jag visste tex inte att jag hade sĂ„ ont i knĂ€t och ryggen oxĂ„. Det suger đŸ€ź Fick lite skĂ€ll av make och dotter att jag inte kan ta det lugnt, sĂ„ jag har inte gjort mycket idag. Legat i fĂ„töljen, gullat med Malcolm, tittat pĂ„ tv och diskat. Typ.

(null)
AlltsÄ, han Àr inte ens fem mÄnader!

(null)
Morfar har köpt en orm 🐍 

(null)
(null)
AlltsĂ„, dom dĂ€r tvĂ„ đŸ©”đŸ’™

NĂ€r dottern lagade middag tog jag Malcolm. Först var han glad och nöjd men han var trött. Innan han somnade skrek han en stund medan jag vaggade honom. Rambo var helt olycklig och försökte klĂ€mma sig in frĂ„n alla möjliga hĂ„ll för att trösta. NĂ€r han inte fick komma fram till ansiktet och pussa satte han sig att gnĂ€ll-skĂ€lla, nĂ€stan yla i mitt knĂ€. Helt slut somnade barnet mot min axel och hunden tĂ€tt bakom min min rygg.

(null)
Lite Janus över bilden. Den romerska guden med tvĂ„ ansikten - ett som blickar in i framtiden och ett mot det förflutna

Maten var sĂ„ god. SpĂ€nnande med nya rĂ€tter đŸ„˜

(null)
Shakshuka, en nordafrikansk gryta, med vitlöksbröd 

(null)
Bamse hĂ„ller sig undan frĂ„n smĂ„ barnafingrar men lĂ€gger sig gĂ€rna dĂ€r de lekt, ett annat sĂ€tt att visa samhörighet 

I hopp om en ny bra vecka. Dax att sova đŸ„°

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0