Spetsmössa 🌾

En söndag i arbetets tecken, det vackra vĂ€dret till trots. VallfartsmĂ€ssan i VĂ„rfruberga kloster fick vara trots att jag var vÀÀÀÀldigt sugen. Men first things first. 

(null)
Lyckokaka đŸ„  

Efter frukost gick maken över till grannen vilket gav mig möjligheten att fixa i lugn och ro. Vi ska bĂ„da vara lediga en vecka, men ledigheten ska vi inte spendera ihop. Jag ska pĂ„ en efterlĂ€ngtad resa ⛎ och han ska renovera badrummet đŸšœ OCH jag bokade resan först varpĂ„ han bestĂ€mde sig för att anvĂ€nda den veckan till badrumsrenovering nĂ€r inte jag Ă€r i vĂ€gen!

(null)
Nu blommar bĂ„de zonalen och spetspelargonen jag köpte förra söndagen. Älskar fĂ€rgen đŸ„°

Medan han var borta jobbade jag 1,5 timme medan jag tvĂ€ttade allt jag kunde hitta, pratade med kursledaren för nĂ€sta veckas kurs, tog reda pĂ„ knyppelprylarna jag arbetar med till sommarkursen och organiserade dem överst i högarna i Ugglebo sĂ„ jag hittar dem nĂ€r jag kommer hem. Alla mina ikoner och annat hantverk jag har pĂ„ min tavellist packades ner och lades omsorgsfullt i Ugglebo. Jag lagade ett pĂ„slakan till hundarnas puffar, gjorde klart lite föreningsarbete vid datorn, sen fick symaskin och dator oxĂ„ komma ner i Ugglebo. Började packa, men en del av det som skulle med lĂ„g i tvĂ€ttmaskinen.

(null)

FramĂ„t kvĂ€llskvisten vĂ€rmde vi tomatsoppa och piffade upp den med bacon och Ă€delost. Jag brukade göra det receptet av och till för nĂ„gra Ă„r sen, men dĂ„ pĂ„ hela konserverade tomater och det var gott đŸ„«â€Š att göra dem pĂ„ fĂ€rska tomater blev supergott đŸ… 

(null)

Till sist avslutning i knyppelkursen. I höst Ă€r det 10-Ă„rsjubileum och vi planerar för en utstĂ€llning pĂ„ ABF i StrĂ€ngnĂ€s. Vi blev 8ïžâƒŁ ikvĂ€ll och det knypplades flitigt. Och jag fick en fantastisk blomma, en hortensia som Ă€ven kallas lacecap - "spetsmössa" pĂ„ svenska đŸŒž Det var ju passande 😃 Fantastiskt fin 🌾

(null)

Har packat och plockat tvĂ€tt ikvĂ€ll i pauserna till Morden i Midsomer đŸ”ȘđŸ©ž





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0