Frost ❄️

Kunde inte somna inatt. Låg säkert vaken till två-halv tre, men var ändå hyfsat pigg när jag vaknade vid halv nio. Låg och drog mig men lät dagen börja vid nio 🕘
 

En törstig skata

Hackar på fågelbadets is

Mönster av fjädrar

 

 
Endast en plusgrad när vi gick ut. Luften hög och klar. Gick och kände en sån tacksamhet över att jag nu kan gå ytterligare några hundra meter så promenaderna har ökat från 1,3 km till 1,8 km. Det känns stort. Och jag har nu gått ner 20 hela kg sen jag började med AIP efter midsommar. Och jag har helt avslutat gabapentin sen en tid tillbaka och jag har varit utan etoricoxib i fyra dagar. Huvudet börjar klarna upp. Jag har fortfarande ont, men inget i närheten av hur det var i juni. Om allt får fortsätta gå så här bra åt rätt håll, även om det går långsamt i mitt tycke, så kan jag se fram emot en betydligt mer alert sommar 2025. Det som är kvar är att återintroducera i kosten, bygga upp förtvinade muskler, fortsätta öka längden på promenaderna plus att jag gärna "tappar" några fler kilon, men viktnedgången är "bara" en trevlig bieffekt av AIP så det kan gå hursomhelst med det.
 
 
Solen stiger inte längre så högt på himlen
 
Mitt trogna lunchsällskap 
 
Jag gick ännu en 1,8 km promenad och åt lunch innan jag åkte iväg på LIFE-behandling. Borrelian hade gett sig och hon jobbade mycket på mina ryggkotor samt bäcken idag. 

På vägen hem stannade jag i båthamnen. 9 grader i luften, 11 i vattnet och jag låg i i fem minuter. Vill tro att det är nyttigt.
 
Anki 🐥 är inte bara ett sällskap...
 
... hon är en termometer oxå 🌡️

Simmar gör jag inte längre. Jag håller i mig i stegens fotsteg i trä, för jag behöver händerna när jag ska upp. Att ha händerna under vattnet eller hålla i stegens stål funkar inte, det blir för kallt.
 
När jag kom hem gick jag mina 1,8 km med hundarna igen 🐾 Det är rätt bra att promenera efter badet för jag har märkt att värmen behöver komma inifrån. Om jag lägger mig under en filt är det som att isolera kylan och jag kan frysa hela kvällen 🥶
 
Undrar om det är fn björnspinnar-larv? Jag flyttade den från vägen iallafall 🦋 
 
Maken har varit på jobbet sen i söndags. När vi kom hem från promenaden och "pappa" var hemma blev hundarna skogstokiga av glädje. Jag lagade middag medan han gjorde iordning badtunnan till imorgonkväll 💦 Efter middan följde han med mig ner till småbåtshamnen i hopp om att få se kometen ☄️ men dessvärre doldes himlen av en molnskärm. Vi får hoppas på ett senare tillfälle.
 
Tittade lite på tv. Maken la sig tidigt, men nu har jag varit ute med hundarna för sista gången idag plus skickat in föreningstidningen för tryck och tänker göra honom sälllskap 🥱
 
 
Fullmåne imorgon 🌕 
 
☄️ Godnatt världen 💦

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0