Tacksägelsedagen

... tillika mammas födelsedag. Att få ha sin mamma kvar i min ålder är klart värt en tacksägelse.
 
Grattis mamma, 87 år idag änd still going strång
 
Jag började min dag i Härads kyrka. Jag hade ett oväntat resesällskap i bilen 🦋 Lät den sitta kvar och släppte ut den när jag åkte till knypplingen ikväll.

Hen satt fram i vindrutan

Den piggnade till rätt omgående i det fuktiga gräset
 
Härads kyrka

 
Det var fler än vanligt i kyrkan idag, kanske ett tjugotal. Givetvis handlade hela högmässan om tacksägelse - predikan, psalmer och bön. 

Smet även idag från kyrkkaffet och satte kurs på småbåtshamnen. Det började dugga när jag åkte över Strängnäsbron, men ute hos oss var det uppehåll så jag skyndade ner till bryggan.
 
Hu vale‼️ 11 grader i luften och 12 i vattnet. Men SÅ skönt efteråt 😃 Är så tacksam för dessa kallbad, utan krav på att jag måste fortsätta. Det får bli vad det blir💦
 

 
Låg bara i några minuter för sen kom regnet ut till oss på ön oxå. Att bada när det regnar kan vara skönt, men det är inte lika skönt att torka sig med en blöt handduk och sätta på sig blöta kläder efteråt.
 
 
Åkte hem och kokade kaffe åt maken som jobbar stenhårt i badrummet.

Det blir så himla fint!!!
 
Sen gick jag ut med hundarna innan jag ringde mamma och sjöng 🎶🎂  Hon fyller 87 idag 🎂
 
Vi vill hem fort fort 💦
 
Gick ut i Ugglebo och letade knypplingar för att hänga på utställningen vi satte upp ikväll. Kursens tioårsjubileum. Vi blev fem ikväll och tre av oss hade med oss knypplingar. Den ska hänga i fem veckor så jag hoppas att fler kommer med material under tiden 🙏 

 
På vägen hem från kursen svängde jag ner till småbåtshamnen för att kolla om det fanns lampor på bryggorna. Där det ligger båtar gör det det men inte på bryggan med badstegen. Kan vara bra att veta för ev framtida bruk. På vägen hem satt Mr Padda i strålkastarljuset. Han var lika stor som halva min fot! En av de största paddor jag sett!
 
 
I början av september skapade min yngsta en chat på Whatsup - Gugges töser. I den skriver jag och två av mina döttrar vad vi är tacksamma för varje dag.
 

🙏 I tacksägelse 🙏 Godnatt världen 🐸💦 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0