Onsdag den 18:e

Sov gott och vaknade tidigt. Gick ut med hundarna efter frukost och då var klockan strax efter åtta 🕗 En helt sagolik morgon 🕷️
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Diskade och satte mig i telefon. Hade lovat att ringa två personer under veckan. Sen var det dax för promenad igen. Dimman hade lättat men solen orkade inte komma igenom. Gick och lyssnade efter fåglar.

(null)
(null)
(null)
(null) 

Kungsfågeln, talgoxen, blåmesen och ormvråken tror jag att jag kan, men tofsmesen behöver jag lyssna lite mer på och gransångaren var en ny fågel för mig. Jag har inte tänkt på hur mycket ljud kan berätta om skogen. Jättehäftigt!

När jag kom hem fixade jag lunch och la mig in en solstol ett par timmar. Jag har haft mer ont idag och spänningen inför gårdagen fick ta ut sin rätt. Jag ska ju vila och röra mig klokt. 

(null)

Sen reste jag mig och städade soffbordet. Tänker att om jag gör något litet nu och då så försvinner röran. Min smärta och alla prylar från badrums- och förrådsrenoveringen gör hemtrevnaden till en utmaning. Jag kan baske mig dra mitt strå till stacken nu när jag är lite bättre. Storstädningen får vänta 🧹

(null)

La mig i solstolen en stund till. Solen sprack nästan igenom så jag tog ut Ragnar och städade hans bur. Vilade igen och tog ut hundarna en tredjenad. Den här gången hade jag fågel-tur och fick både höra och se av mina favoriter - stjärtmesen. 

(null)

De flög och tjattrade kring elgatan. Så himla söta, och deras kvitter sen 🥰

(null)

På hemvägen hörde vi grönsiskan och koltrasten. 

(null) 
Började förbereda middan och la mig att vila till maken kom hem. Lövbiff, sötpotatismos och shimeij. Har just ingen middagsfantasi så just nu går samma rätter om och om igen 😥 Nåväl, vi har mat på bordet iallafall.

Morden i Midsomer och NCIS. Maken tog kvällsnaden.

🐥 Godnatt världen🐦‍⬛

(null)
Solnedgång 

(null)
Lite magi 🤩 Det blir månvatten inatt 🌕 Fullmånen inträffade visserligen vid fyratiden imorse men, men…

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0