Bowling och doktor

Tisdagen var lite jobbig... Ont i halsen och kände mig inte kry, avbokade både terapin och fika med Lotta... men jag valde att åka till Frihamnen för att köra gocart, preppad med Alvedon och nässpray. Sonen min hade fixat och ansträngt sig för att få ihop så många som möjligt i familjen att komma och köra F1:an. Vi samlades i Frihamnen klockan 18.00... men nåt åka blev det inte. Sonen hade en överenskommelse med personalrabatt, som han redan betalat, med sin chef i Västberga som VD:n inte accepterade så det blev tjafs... Jättetrist! Och så fruktansvärt oproffsigt av VD att stå och tjafsa med en anställd och ringa den andra chefen och tramsa inför oss, Jens familj och deras kunder! Det skulle han tagit med den chef som erbjudit priset! Det slutade med att vi åkte därifrån och körde till Heron City och bowlade istället. Det blev en väldigt kul kväll iallafall!

                                 
Denna åkte Bella och Bekki, Monica och jag. Har en liten filmsnutt som jag inte kan lägga upp ikväll för den vill inte ladda upp helt enkelt. Får ta det senare!

  
Fotat kameran i mojängen som snurrade, for och blåste i den gjorde det oxå...

                           


                                  
                              
                               Observera Jannes otroliga avslutning!!!

Inatt vaknade jag vid fyra och var helt igentäppt och en klump i halsen. Upp och överdosera näsdroppar samt värma mjölk och honung. Sov till 8 då Bamse väckte mig, upp och ringa VC, ut med Bamse, snabb frukost och upp till dr. Akuttider...hm... men jag klarade mig på en timme. Först nummerlappskö för att få nummerlapp till aktutttiderna. Sen en sjuksyrra som satte upp mig på läkartid. Jag fick komma till min rare fransos som till min glädje konstaterade att det bara var virus, inget antibiotika alltså. Men han skällde på mig för näsdropparna för jag har orsakat en inflammation i bihålorna med detta eviga sniffande. Ja, man fastnar ju i skiten! Jag har hållt på sen förra förkylningen. Han skrev ut cortisonspray och stränga förmaningar att inte använda vanlig nässpray utom på flyget. Huvudsaken för mig är att det inte var nåt i halsen, öronen eller bakteriell smitta så man åker på lungpaj när man inte är hemma! Alvedon och Bafucin är ok att knapra vid behov oxå.

Ägnat resten av dagen åt att packa och fixa. Åkte till skolan halv 4, seminarium, Janne hämtade mig kvart över sex. Vi har varit en vända hos svärmor med Bamse för att invänja honom, hon ska ha honom när vi åker. Monica är arbetslös från idag så hon har lovat se efter resten av djuren. Nu ska jag faktiskt sniffa spray så jag kan sova, kan inte andas pga svullnanden och jag bara måste få sova lite inatt!

Sköt om er, gott folk! Det tänker jag göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0