..det är tooorsdagmorgon...

...och mitt huvud känns så tungt... och varför skulle nån vara intresserad av det? Jag ville bara skriva det. Sovit riktigt tungt inatt, vaknade på småtimmarna av ett rejält åskväder och var upp och drog ut kontakter lite här och där. V berättade igår att det blixtnedslag som fått vårt hus att skaka i helgen hade slagit ner i hennes hus. Blixten hade sökt sig till den gamla vedspisen så hon vågade inte längre ha hundarnas (Bamses föräldrar) matskålar där utan hade flyttat dem ut i hallen... inatt blixtrade det betydligt mer men var inte fullt så nära.

Veterinären ringde igår vid 21-tiden och vi ska få komma imorgonbitti och kolla såret och vad som hänt med chipet. Jag tror det blivit en infektion för blodet som rann var gulkladdigt, sen har det väl brustit och jag är glad att det brast utåt och tömdes. Hade det brustit inåt hade han kunnat bli jättedålig.

Bamse Bus vägrade gå ut i morse, han snabbkissade vid ytterdörren och rusade sen upp på altan, vill inte bli blöt om tassarna minsann. Nu ska jag försöka gå ut en liten sväng med honom.

                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0