Så blev torsdagen...

Upp vid 8 och ut med Bamse. Klockan har ställts om, men inte hunden. Känns faktiskt helt okej att komma upp på morgonarna ;O) Morgonsysslor som vanligt och sen läste jag igenom kompendiet inför kvällens seminarium i kursen om världsreligionerna. Det var texter från hinduiska och buddhistiska skrifter...det är verkligen ett helt annat synsätt på världen och gudar... ut med Bamse, brodera lite och iväg.

                 

Ikväll har jag gjort tomatsoppa och fortsatt med broderiet. Efter Bamsenaden har jag börjat packa. Bamse ska till svärmor över helgen, Monica ska ta hand om resten av min "boskap" medan Janne och jag åker till Götet för lite upphämtning av det som är "vi". Ska bli dejligt! Vi har inte planerat in nånting mer än att träffa "VovGolden" som jag lärt känna via Lunarstorm men aldrig träffat, sen ska vi äta Sverigen största räkmacka innan vi åker hem på söndag. Vi tar livet som det kommer!

Nej, jag är verkligen väldigt mycket mer än trött. Tror jag hoppar över Syfestivalen imorgon och packar istället samt följer med till svärmor och hennes gubbe med Bamse. Janne vet ju inget om mat- och kisstider så... och Syfestivalen kommer ju igen i vår... Jag kan skippa frestelsen för jag har ju lite att göra ;O) Det går ju att hitta massa skoj på nätet oxå! Denna basker vill jag göra! Mormorsrutor igen, som jag älskar!


Design och beskrivning: Cecilia Malcus              Bilder från nätet!

Likaså har jag en del restgarner som jag tänkte virka tofflor i mormorsrutor till äldrehemmet i Valmiera, Lettland... de ska inte bli lika färgglada som på bilden utan i svart, grått och vitt raggsocksgarn, tänkte jag.

Nej, nu går jag och lägger mig, packa gör jag imorgon efter Bamsenaden. Om jag inte går på Syfestivalen finns eoner av tid innan terapin... och weekendtrippen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0