Ledig onsdag

Ledig och ledig... ledig från jobbet vill säga. Passade på att ta ut komp för söndagen på en gång, hade massor att göra hemma efter semestern, hann inte hälften. Viktigast var väl att gå på utvecklingssamtal med Bekki... elevvårdskonferens kallade de det och bara det fick mig att gå igång... varför ingen rakryggad info om att det var en EVK utan hymmel om samtal? Vad det blev av det var att jag fick säga mitt vad gäller hur besviken jag är på skolans löften om stöd efter mordet på Täss och rehabilitering av Bekkis skadade rygg (moppeolycka strax före skolstart) för att sen låta allt rinna ut i sanden utan att kontakta hemmet eller ge Bekki klara besked. Nu har skolan en ny biträdande rektor och jag fick faktiskt förtroende för henne. Vi får se vad jag säger om tre veckor. Jag har iallafall bestämt sagt ifrån att Bekki inte ska dansa mer, hon får ha ett IG i det ämnet för att riskera hennes rygg är inte värt ett G. Hon får inte läsa engC som utökad kurs, men det gick bra att göra det som Fritt Val... som om vi skulle bry oss om vad det kallas? Det viktiga är att hon får sina poäng! Snacka om byråktrati! Det känns som det ska kunna bli ordning på det här före studenten.

Åkte hem och efter en lätt lunch åkte jag ut till Campus Sköndal och lämnade igen biblioteksböcker från tidigare kurser. Jag hade lånat dem över sommaren ifall jag skulle få omtentor, men det gick ju väldigt bra, VG i båda kurserna. Lånade om en bok som vi ska ha i ena höstkursen oxå. Tog omvägen förbi graven på hemvägen. Mosters namn har kommit upp nu.

 
                 

Köpte vattenspruta på Willys och ny matskål till sköldpaddorna på vägen till Pyttelitens hunddagis där jag skulle hämta Bamse kl 15.00. Invänjningen går jättebra och imorgon ska Janne lämna honom kl 9.00 och jag får hämta honom efter jobbet, men inte före 16.00 och så förstås före stängning kl 18.00.

                 
                   Ingången till Pytteliten

Hemma väntade svärmor och Janne, vi begav oss ut till Gustavsberg för att få se lilla Jennifer... vi har inte sett henne sen hon var typ 24 timmar gammal! Lillskruttan hade växt 4cm och ca 700gr så hon var nu 50cm lång och vägde nästan 3 kg!


                          
                           Gos

 
Justin följde med på Bamsenad med sparkcykeln och visade "sin" skog

Nu har vi varit hemma en stund. Ska knoppa nu... imorgon väntar nya äventyr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0