Regn i Sanda

Heldagsregn... Janne har åkt och hämtat sin utlånade släpkärra och jag småfixar. Kan ju inte köra bil än så jag har pysslat med att få ihop mina barns scheman. Linnéa behåller Ragnar till efter jobb-kickoffen, Jens tar min bil och hämtar Solero, Blue Moon, Kautchuk och Esmeralda från mina föräldrar imorgon och Rebekka ska göra iordning terrariet och ta hand om dem till jag kommer hem på lördag. På söndag ska Jens passa Bamse medan jag åker på kickoff och Janne kommer hem på kvällen, på måndag tar han hand om Bamses invänjning på dagiset Pytteliten... Det händer mycket nästa vecka... jag ska börja jobba och skolstart är det oxå, få se om jag kan börja eller om det skiter sig från scratch.
                                                         

Idag har jag lite av en hopsamlingsdag, allt som ska funka i livet efter semestern. Bamse sover, vi har varit ute två 5-minutare, mer vägrar han i regnet. Han går bakom bommen och gör sitt, sen ska han in igen, vill bara ligga och sova i en fåtölj och det får han faktiskt. Det småregnar i fem minuter, sen kommer ett hällregn... och så håller det på. Jag har tvättat, det lär inte bli torrt ute så det får droppa av under tak, sen ska jag dra igång gasolvärmaren. Har fryst in äppelsockerkakan som jag bakade ir och tänkte baka två nya nu när formarna är diskade igen. Vi har gott om Örebro-äpplen så det blir väl en paj oxå. Ska försöka komma ihåg att köpa engångsformar när vi åker en runda bland olika affärer imorgon så blir det Äppelpaj till frysen oxå.

                       

Det regnar så det dånar! Ska börja med sockerkakorna nu så jag kan sy ihop en babymössa sen. Vore kul att knyppla klart spetsen till ett ljusglas som jag började med på båten oxå...

Kommentarer
Postat av: Marianne

Dagiset verkar ju jättebra!

2011-08-22 @ 14:37:11
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0