Fresta kyrka

Bamse somnade tungt igårkväll... fick lyfta in honom i köket...



Imorse vaknade jag kl 8.00, åt frukost med Bamse och gick sen ut med honom en timme. Vi träffade en fruktansvärt söt Chax (blandning mellan Chihuahua och Tax), sen kom Zinja och återseendet var kärt.



Jag försökte fixa till mitt utseende och gav mig av norrut, mot Fresta kyrka. Jag pratade ju med JD i fredagskväll och jag tänkte att jag nog gärna skulle vilja åka och lyssna på honom, han skulle nämligen predika i Fresta kyrka idag under sin praktik där. Han var jätteduktig och det var jättekul att vara där, att jag tog mig iväg och faktiskt hittade denna lilla by! Träffade dessutom en klasskompis från Ersta som oxå gjorde sin praktik där + min f.d svåger som numera är kyrkoherde där. Fika på kyrkbacken efteråt så jag fick tillfälle att prata lite med dem.


Fresta kyrka


Fresta ligger i Sveriges mest runtäta område och har flest runstenar av alla kyrkor
på sitt område


                    
                     Altarspetsen var virkad i tunt garn


Vi tände ljus för Norge

Nu har jag varit ut en långsväng med Bamse igen. Han är lite slö men verkar inte deppig längre, han är i familjens centrum.

Nu ska jag göra lite... tvätta och städa djurrummet kanske? Skriva matlista, packa, fylla i kontraktet till Bamses dagis och så... huh...

Kommentarer
Postat av: Marianne

Mycket vacker kyrka!

2011-07-31 @ 15:35:02
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0