En oväntad dag

Tänk att jag gick morgonpromenaden imorse och hade lite panik inför dagen. Jag var inte på humör att vare sig plugga, virka, knyppla, städa eller nåt... Jag ville bara åka bort, inte vara hemma, vad som helst... och så bara löser allt sig!

               
                Bamse tar ett snöbad på samma ställe varje morgon...

Så när vi närmade oss slutet för morgonpromenaden hör jag en röst bakom mig... "Bamse, Bamse..." Det är minsta flickvännens matte som ropar. Vi träffade dem igårmorse oxå men då hade vi inte tid för lek eftersom vi skulle på begravningen. Men nu kunde vi stanna och de kramades både länge och väl!


                            
De är så himla söta ihop!

När jag sen kom hem efter nästan en och en halv timmes promenad satte jag mig med Ragnar och frukost. Då ringde morbror och tackade för min insats igår. Vi pratade 10 minuter ungefär, sen sa han att han skulle åka till familjegraven och lämna den hjärtformade kransen som han beställt till kistan, och placera den på vår grav där moster ska urnsättas om ett par veckor... Efter två minuter ringde jag upp honom och frågade om han ville ha skjuts. Jag har inte varit vid graven på hela vintern. Min syster ligger där, likaså mormor och morfar som förstås är morbrors mamma och pappa. Han ville gärna ha sällskap.


Skogskyrkogården
                            

                         

Vi åkte hem... och jag hade lovat Bekki att gå till frissan. Nu ville hon ha sällskap så jag följde med henne. Bekki blev dock jättemissnöjd. Frissan ville inte färga om håret till blont, hon klippte inte luggen tillräckligt och hon tog ju minst en decimeter på de slitna topparna... jag tyckte hon blev söt, fåret ser tjockare ut och luggen var ett nytt tilltag, men hon klippte mer på luggen när hon kom hem. Jag föreslog att vi skulle ut och övningsköra för att för att hon skulle få annat att tänka på. Då ringde morbror igen. Grannarna på hans lantställe hade upptäckt att hans dörr stod på glänt. De hade tittat till huset och stängt dörren, men nu ville morbror ner och kolla läget. Vi hade ju ändå planerat att övningsköra så vi åkte och tankade, hämtade morbror och åkte ner till landet, Bekki fick köra sista biten till huset.


Jet, Älvsjö                                                        Staty, Västerhaninge Centrum

Inget var stulet, dörren låstes ordentligt och efter ett kort besök hos grannen och hans katt Rymmar-Nisse, åkte vi till Västerhaningen där morbror bjöd på kondis, sen åkte vi hem med morbror. Bekki fick köra en mindre bit som inte var så trafikrad. Morbror höll sig lugn i baksätet ;O)

När vi släppt av morbror åkte vi ner till Tullinge och körde landsväg nånstans i skogen. Jag trodde vi skulle komma ut vid Brantbrinks IP där jag brukade köra med Linnéa när hon var 16-17... men vi hamnade vid... Dalarövägen, tror jag. Jag vände bilen, sen fick hon köra tillbaka till Tullinge. Sen tog jag över ratten hem. Det gick jättebra, men det blev en ganska avancerad körning idag!

Gick ut med Bamse, sen har jag suttit vid TV:n och virkat mormorsrutor. Nu kom Janne nyss från jobbet, han är helt slut. Inga raster och fullt ös i 12 timmar... inte bra. Dessutom har förkylningen utvecklat sig fullt idag oxå. Blir väl så om man inte äter och inte får rast.

Nej, jag ska väl sy ihop rutorna då, gå ut med Bamse och sen nanna kudde själv. Ska upp tidigare imorgon igen. Fältstudie i Hallundakyrkan. Är lite pluggtrött just nu. Det är jobbigt att läsa, vill helst bara gå på föreläsningarna... och tentorna närmar sig. Dock, jag har en hel del kul att se fram emot, både före och efter tentorna!

                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0