Vilken DAG!

                           

Ja, idag tog jag ut en semesterdag...  helt enkelt för jag gjort en sån där tokig tankevurpa för jag fick för mig att jag jobbar på söndag vilket jag inte gör... Men pga min tankevurpa så hann jag boka in två intervjuer inom ramen för uppsatskursen. Dock, jag blev ju sjukskriven på semestern för den stukade foten, har semester kvar att ta ut och jag hade inget inbokat inom ramen för jobbet så definitivt ingen skada skedd, tvärtom! Så efter morgonrutiner åkte jag in till stan för den första intervjun kl 10.00...  men redan på stationen i Hagsätra upptäckte jag att jag inte hade telefonen i fickan!!! Jobbigt värre... för var hade den tagit vägen? Var den kvarglömd hemma eller blev den snodd i spärren? Nå, jag åkte iaf för att inte missa första intervjun!

Första intervjun drog ut på tiden, svårt att hålla sig till ämnet för personen var spännande och vi pratade både inom och utom ramen för ämnet. Sen åkte jag vidare mot Sundbyberg och letade reda på församlingshuset där... bara för att få reda på att min intervjuperson inte jobbade där!!!! Vad i...!!! Snacka om att man blir handikappad utan sin nalle!!! Jag fick hjälp av en - egentligen lunchstängd expedition - att hitta reda på personen, fick låna telefonen och efter tack, tack, tack för hjälpen rusade jag tillbaka till pendeln och åkte in mot stan för att byta till en annan linje, bytte tåg och fann mig ett par minuter senare vara tillbaka i Sundbyberg!!! Jag hade tagit fel linje och åkt tillbaka! Springa över perrongen och åka tillbaka... över perrongen igen, signalfel och förseningar... där nånstans gav jag upp! Men jag hade ju ingen telefon så jag tänkte att jag åker dit och försöker boka in en ny intervjutid iaf! Men intervjupersonen, som skulle på semester i två veckor och måste gå senast kvart i två, hade fixat allt annat så fast jag var typ två timmar sen så hade personen 20 minuter koncentrerat till min intervju och det räckte! Tack tack TACK!! Det var faktiskt mer än jag förväntat!

En dryg timme senare var jag hemma igen. Telefonen låg bredvis soffan!!! Trött och hungrig, två mackor vid 7 på morgonen räcker egentligen inte till klockan passerat 3 för mig...! Men jag inväntade Bekki, sen åkte vi och åt på donken innan vi hämtade Bamse från dagis strax före 5. Hemmavid gick jag ut med Bamse, sen började Bekki och jag röja djurens rum. Bamse och Ragnar fick vara med för de var oroliga över allt som hände. Tre timmar senare var det tomt och taket målat!!!


Bekki är praktiskt lagd! Lik far sin!!!                 ... och Bamse hjälpte till på sitt sätt!
                                                                      Han har färg både här och där!

       


När mörkret var mer än ett faktum och tröttheten tagit ut sin rätt hos åtminstone mig, la vi av. Nu ser det ut så här! Esmeralda sover i en marsvinsbur i vardagsrummet, Solero och Blue Moon finns bredvid, Ragnar sover i lilla buren i köket med Bamse som Bekki-älskingen tog ut på kvällsnaden.... Imorgon räknar vi med att voljären blir vitlaserad och väggarna gula + att vi hämtar upp Esmeraldas nya terrarium! Men tiden ska hon få en ny kompis, men tillsvidare tänker jag sörja klart Kautchuk, mitt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0